Verzorgende IG Screeningsafdeling
Saffier De Residentiegroep
De Lozerhof, Den Haag
4 dagen geleden

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de screeningsafdeling van De Lozerhof, een woonzorgcentrum in de Haagse wijk Bouwlust waar ouderen met dementie wonen.

Er worden verschillende woonvormen aangeboden, met de nodige zorg, ook voor kortdurend verblijf. Er is een huiselijke sfeer en we zorgen er voor dat het voor iedereen een plek is waar hij of zij zich thuis voelt.

De Lozerhof is makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. In maart 2020 verhuist de afdeling naar locatie Swaenehove aan de Heiloostraat 296 in Den Haag.

Jouw rol als Verzorgende IG

Cliënten worden op de screeningsafdeling opgenomen omdat er een vermoeden is van psychogeriatrische problemen. De cliënten verblijven maximaal drie maanden op onze afdeling en worden daarna geplaatst op een passende woongroep of gaan weer terug naar huis.

Behalve het goed registeren van indicaties, de dagelijkse ADL-werkzaamheden en het totale administratieve proces wat komt kijken bij een opname, is jouw hoogte prioriteit dat cliënten zich welkom en veilig voelen in de nieuwe omgeving en dat de kwaliteit van zorg optimaal is.

Samen met je collega’s zorg je elke dag voor een positieve sfeer.

Past dit bij jou?

Ben je een echte zorgprofessional met verantwoordelijkheidsgevoel? Iemand met een warm hart voor anderen, voor cliënten en medewerkers?

Iemand met oog voor wat telt? En heb je daarnaast het diploma verzorgende IG of behaal je deze binnenkort? Dan heeft locatie De Lozerhof een interessante functie voor jou.

Binnen Saffier bieden wij jou direct, voor de functie van verzorgende IG, een vast contract aan voor onbepaalde tijd!

Meelopen

Wil je graag een dag(deel) met ons meelopen en kijken? Neem gerust contact op met Jim Landzaad, teamleider via 06-57286513.

Meer informatie en solliciteren

Bel of WhatsApp gerust met Jan de Roode, recruiter via 06 57 51 21 81. Je kunt ook een mailtje sturen naar . We ontvangen graag uiterlijk 4 februari je reactie via het online sollicitatieformulier.

We nemen binnen 2 dagen contact met je op over de verdere procedure.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier