Monteur Elektrotechniek Nestle Nunspeet
Edison Projectmanagement B.V.
Nunspeet, NL
6 dagen geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Monteur Elektrotechniek Nestle Nunspeet

Als Monteur Procestechniek draai jij mee binnen de afdeling Processing. Je houdt je bezig met preventief onderhoud op basis van werkopdrachten en met projectmatige technische werkzaamheden.

Jij bent het aanspreekpunt voor jouw collega's binnen de afdeling Processing bij het oplossen van storingen en het verbeteren van de machinecondities.

Je komt te werken in een enthousiast team vol met monteurs en technisch specialisten, er wordt gewerkt met korte communicatielijnen.

Rapportage gebeurd aan de Teamleider Maintenance.

Functie eisen Monteur Elektrotechniek Nestle Nunspeet

 • Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • Ervaring van meet- en regeltechniek en / of industriële automatisering is een pré;
 • Je bent bereid om te werken in een ploegendienst.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Nestlé : Good food, Good life

  Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Je kent ons van merken als Maggi, Nescafé, Kitkat en Nesquik. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en de beste service.

  Wij dragen op een nuchtere manier zorg voor goede en gezonde voeding, waarbij je goed voelen centraal staat. Uiteraard is hierbij de inzet van onze ambitieuze en positief ingestelde mensen onmisbaar.

  Wij werken in Nunspeet met een team van ruim 300 mensen aan het produceren en verpakken van zuigelingenvoeding, bestemd voor de hele wereld.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €2500,- en €3200,- ;
 • Je krijgt een contract voor 36 uur, maar in de praktijk werk je slechts 32,6 uur;
 • Je krijgt 30% ploegentoeslag;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt ondersteuning vanuit het bedrijf ten aanzien van jouw gezondheid en worklife-balance.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier