Objectbeveiliger
G4S Beveiliging
Eindhoven, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Weet je de juiste combinatie te vinden tussenveiligheid en klantvriendelijkheid? Ben jij woonachtig in regioEindhoven? Dan komen wij graag met je in contact! Voor deze functievragen wij beveiligers die alle voorkomende beveiligingstakenkunnen en willen uitvoeren bij diverse klanten van ons in regioEindohven.

Bij de ene klant ligt de nadruk op het lopen van brand-en sluitrondes en bij een andere klant ben je voornamelijkobjectbeveiliger.

Het leuke van dit werk is de afwisseling en devariatie aan klanten waar je komt ; Diploma's Certificaten Overige Je bent in bezit van het Beveiliger 2 diploma Je beschiktover goede mondelinge- en schriftelijke beheersing van deNederlandse taal Flexibel inzetbaar (dag, avond, nacht, weekend) Jewoont op maximaal 40 KM afstand van Eindhoven en in bezit van eigenvervoer Salaris Arbeidsvoorwaarden Extra's Een baan voor 20-30uur per week op contract bij G4S (uren in overleg) Een salaristussen de €1501,20 en €1907,20 bruto per vier weken 30 uur, dit isafhankelijk van leeftijd en ervaring Een onregelmatigheidstoeslagbovenop je salaris Reiskostenvergoeding Uitstekendepensioensregeling 24 vakantiedagen een fulltime baan Diversedoorgroeimogelijkheden binnen de organisatie Het kosteloos envrijblijvend volgen van diverse trainingen en cursussen naar keuzeKorting op een sportschoolabonnement en weekendjes weg Ben jijaangenomen?

En ken jij nog een kandidaat die ook een match is metG4S? Dan ontvang je een aanbrengbonus vanaf €250 netto! Ben jij dieallround objectbeveiliger die graag wil werken in Rotterdam?

Wachtdan niet langer en solliciteer direct! Heb je na het lezen van devacature nog vragen of wil je graag meer informatie?

Neem dancontact op met Niels Meijer (recruiter) via . MEDIABLOCK 171(Working Conditions (USP's))

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier