Vacature docent Engels
Stichting Carmelcollege
Hengelo, NL
5 dagen geleden

Carmelcollege Emmen

Ben je een enthousiaste, tweedegraads docent Engels en wil je aan de slag in Emmen? Wil je lesgeven aan leerlingen in het vmbo?

Kom dan ons team versterken en reageer direct op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Engels aan leerlingen in het vmbo.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels. Je bent beschikbaar vanaf 23 augustus 2021.

Jouw werkplek

Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (TTS) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar.

Dit schooljaar hebben wij ruim 1.300 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 150 mensen in dienst. Differentiatie is één van onze speerpunten.

Ons gebouw is hierop aangepast.

Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt.

Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke, parttime baan van 0,7 fte. Ingangsdatum : 23 augustus 2021. Bij deze baan hoort een passende beloning.

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier