Engineer duurzame installatie
BOARD Engineering
Montfoort, Netherlands
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Functie omschrijving Engineering is vooruit kijken. Daarom denk je na over kwaliteit, de benodigde capaciteit, de toekomstige wetgeving en veranderingen en de gevraagde specificaties.

Het is belangrijk dat jouw innovatieve concepten de beste duurzame oplossingen zijn voor onze klant. Als engineer duurzame installaties ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van integrale innovatieve klimaat- en koeltechnische installaties.

De ontwikkelde concepten vertaal je naar een werkopdracht om het vervolgens over te dragen aan collega’s in de uitvoering.

Functie eisen je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau; bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma Ontwerpen van systemen met Natuurlijke Koudemiddelen je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de koel- en klimaattechniek je bent innovatief en in staat om out of the box te denken je bent communicatief vaardig en samenwerken is jou op het lijf geschreven je werkt en denkt georganiseerd.

De grote lijnen houd je vast waarbij je onderscheid weet te maken tussen conceptueel ontwikkelen en projectmatige oplossingen je hebt bij voorkeur de nodige ervaring met technische tekenprogramma’s je hebt kennis van koeltechnische wetgeving, normen en voorschriften je bent nieuwsgierig en geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingsmogelijkheden hiervan je hebt een klantgerichte en collegiale instelling Bedrijfsprofiel De samen werkende Groep is een vooruitstrevend team van professionals in de koel- en klimaattechniek, verdeelt over de volgende business units : In nauwe samenwerking met onze klanten ontwerpen, leveren en installeren wij landelijk duurzame en energiezuinige Koel-, Vries-, Klimaat- en Interieuroplossingen.

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze installaties te waarborgen, investeren wij doorlopend in de kennis van onze mensen en zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf.

Kwaliteit, innovatie en ontwikkelen van betrouwbare oplossingen zijn standaard speerpunten voor onze Groep. Arbeidsvoorwaarden een uitdagende fulltime functie met ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een prettige en informele werkomgeving waar je samenwerkt met een gemotiveerd team een salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier