Monteur
Technius
Achthoevenweg, Staphorst, NL
3 dagen geleden

Je bent hier : Home / Vacatures / Monteur

Monteur

Geplaatst op : 01.03.2019

Voor een supertoffe klant van ons in de machinebouw zoeken wij per direct monteurs die op zoek zijn naar een uitdaging. De twist in deze uitdaging : je gaat een week naar Azië toe.

Je start met het bouwen van een machine met een groep leuke collega’s. Wanneer deze na een aantal weken af is, ga je met de groep naar Azië toe om de machine te plaatsen bij de eindgebruiker.

Wat ga je doen :

Je gaat A tot Z de machine opbouwen en werk je in een team met enthousiaste machinebouwers. Wanneer dit na een paar weken klaar is, dan ga je een week lang naar de locatie van de klant in Azië waar je de machine gaat plaatsen en voor de afwerking zorgt.

Wat verwachten we van jou :

Je taken bestaan montage werkzaamheden waar je gewoon erg handig voor moet zijn. Je gaat onderdelen plaatsen, bekabelen en afwerken.

Belangrijk is ook dat je + / - een week van huis wil zijn!

Wat krijg je daar voor terug :

Voor ons is het belangrijkste dat je met plezier naar je werk gaat. Wij zorgen dat je met een gerust hart op pad kan dat je inzet beloond wordt.

Bevalt dit voor beide kanten goed? Wij hebben op dit moment veel opdrachten waardoor jij voor langere tijd zekerheid hebt.

Ben jij een handige sleutelaar?

Stuur je cv dan naar ons op hello technius.nl of bel ons op 038-4202224. Dan gaan we je voorstellen bij deze opdrachtgever.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier