Leuke bijbaan in de zorg!
RijnWaal Zorggroep
Bemmel, NL
25 minuuten geleden

Wil jij ervaring op doen in de ouderenzorg en lekker bijverdienen? Wil jij een bijdrage leveren aan het welzijn en de zelfstandigheid van onze cliënten en zelf kunnen aangeven wanneer je beschikbaar bent?

Kom dan werken bij RijnWaal Zorggroep!

Wij hebben bijbanen in de zorg op een van onze locaties (Bemmel, Gendt, Huissen en Lent) of in een van onze wijkteams. Je wordt voornamelijk ingezet voor de ADL werkzaamheden en afhankelijk van jouw bevoegd- en bekwaamheden, krijg je meer verantwoordelijkheden.

Je blijft jezelf bij ons ontwikkelen!

Ook binnen de afdeling welzijn hebben wij volop mogelijkheden.

Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou

 • je studeert HBO-V, Social Work, MBO-V, Geneeskunde of een andere zorg gerelateerde studie;
 • je hebt jouw eerste zorgstage afgerond;
 • je hebt ervaring met ADL werkzaamheden;
 • je bent enthousiast, sociaal en je kunt je goed inleven in onze cliënten;
 • vroeg je bed uit of keer een extra dienst vind je prima, omdat je flexibel bent en graag je handen uit de mouwen steekt voor onze cliënten;
 • je denkt en handelt vanuit de RijnWaal Zorggroep visie.
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Behalve flexibiliteit, een fijne werksfeer en een organisatie waar je mag leren, krijg je een salaris passend bij je werkervaring en opleiding volgens de CAO VVT.

  Daarnaast zijn er goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld.

  Je wordt (naast het gebruikelijk kerstcadeau) ook regelmatig getrakteerd op kleine attenties om te laten zien hoe blij we met jou zijn.

  Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten en vitaal aan het werk zijn en blijven.

  In het kort RijnWaal Zorggroep

  RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving.

  RijnWaal Zorggroep is een kleinschalige lokale zorgaanbieder. Dat maakt ons tot een warme organisatie met veel binding met de lokale gemeenschap.

  Onze zorg en ondersteuning vindt vaak plaats in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties.

  In ons werk staan vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel en is de vraag van de klant leidend. Om ons te blijven ontwikkelen als organisatie, werken wij momenteel met verschillende verbetertrajecten.

  Door middel hiervan streven wij ernaar om onze kwaliteit, vakmanschap en vitaliteit te vergroten. Voor onze medewerkers zijn we een werkgever die veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en werk dat past bij jou.

  Onze ruim 600 professionals, 350 vrijwilligers maar bovenal onze ruim 700 cliënten in de wijk en op onze locaties staan centraal in onze organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier