(junior) inbedrijfsteller, technicus, Maastricht-Airport
TRACTEBEL ENGIE
Maastricht-Airport, Limburg, Netherlands
6 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ligt jou passie in het zoeken naar oplossingen. Voel je je thuis tussen complexe technische of chemisch installaties. Vind je routine maar saai.

Lees dan vooral verder! Want wij zoeken jou.

Binnen de afdeling Industrieel Onderhoud en Service (IOS) zijn we op zoek naar een (Junior) Inbedrijfsteller / Technicus.

Het werkgebied van de afdeling IOS omvat inbedrijfstelling, inregelen en het opsporen van storingen aan zowel elektrotechnische- als ook aan instrumentatie technische installaties.

De afdeling IOS draagt zorg voor een professionele wijze van uitvoering en zorgt er tevens voor dat deze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de voorschriften, kwaliteit- en certificeringeisen en / of wettelijke regelgevingen.

Als (Junior) Inbedrijfsteller / Technicus hou je je bezig met het testen en inbedrijfstellen van en troubleshooting aan sterk uiteenlopende technische installaties.

Vrijwel elke situatie is anders en nieuw : van routine-aanpak is dus vaak geen sprake. Het werk vereist tevens dat je zeer accuraat te werk gaat, want je mag feitelijk geen fouten maken.

Je stelt prioriteiten omdat je vaak werkt onder grote tijdsdruk, zowel bij nieuwbouw als bij bestaande installaties.

 • Je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of in teamverband.
 • Je straalt zelfvertrouwen uit en bent in staat om alleen maar ook in teamverband je mannetje te staan die gemakkelijk en to-the-point communiceert.
 • Je bent in staat om afwijkingen te signaleren, analyseren en hier gericht op te reageren en deze vervolgens op te lossen en / of te rapporteren.
 • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.

  FUNCTIE EISEN

  Je hebt een MBO- niveau 4 Elektrotechniek of Mechatronica. Bij voorkeur aangevuld met M&R -techniek (OTI).

  Je hebt kennis en ervaring opgedaan in het vakgebied.

  VCA Basis of VOL

  NEN3140 en ATEX zijn een pré

  Rijbewijs B

  Bereidheid om mee te lopen in de consignatie dienst

  In het kader van de verdere ontwikkelingen binnen het strategisch onderhoud ben jij bereid tot het volgen van opleidingen om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

  WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen.

  Heb je nog (inhoudelijke) vragen over deze functie? Neem dan contact op met Joey Schmeitz via 06-83301325 of via mail .

  Monteurs

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier