Doktersassistent Flexbureau
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Je start op één van de poliklinieken voor een opdracht voor een aantal maanden. Zo kun jij het ziekenhuis, ons computersysteem en je collega’s goed leren kennen.

In deze opdracht maak je kennis met alle facetten van het vak van doktersassistent in ons ziekenhuis. De ene dag ondersteun je de arts bij het spreekuur en beantwoordt je medische vragen aan de telefoon.

De volgende dag kan het maar zo gebeuren dat je bezig bent met de ontvangst van patiënten aan de balie of het draaien van zelfstandige spreekuren.

Zo leer je goed je waar je eigen interesse en ontwikkeling ligt! Na 2 of 3 opdrachten ga je aan de slag als flexibele doktersassistente.

Je wordt dan dagelijks ingezet op andere poliklinieken; net waar jouw inzet het hardste nodig is.

Als doktersassistent op het flexbureau heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie. Je werkt op verschillende poliklinieken en met veel verschillende collega’s.

We verwachten daarom dat je goed in staat bent om je eigen grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Daarnaast vind je het leuk vindt om in veel verschillende omgevingen te werken en nieuwe kennis op te doen en maak je makkelijk contact met zowel collega’s als patiënten.

Doordat je op veel verschillende poliklinieken werkt, zie je ook goed wat ergens wel en niet werkt. We hechten daarom veel waarde aan eigen inbreng en verbetervoorstellen.

We vinden het belangrijk om ruimte te bieden aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor organiseren we een aantal keer per jaar contactmomenten met jouw collega’s in diverse vormen, zodat we ook met elkaar ervaringen kunnen delen.

Jij brengt mee

Om te kunnen werken op het flexbureau vragen we het volgende van je :

 • Diploma doktersassistent (MBO-niveau 4);
 • Ruime ervaring als doktersassistent
 • Ziekenhuiservaring is een pré;
 • Flexibiliteit in werkdagen en werklocaties (Nieuwegein, Utrecht en Woerden);
 • Ondernemend, energiek en een gezonde dosis relativeringsvermogen;
 • Patiëntvriendelijk en servicegericht.
 • Wij bieden jou

 • Een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • Een jaarcontract voor een vast aantal uur per week (met uitzicht op een vaste aanstelling);
 • Een rooster dat al 6 weken van te voren bekend is
 • Een salaris van minimaal € 1.792,00 en maximaal € 2.665,00 bruto per maand (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je werkervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid om deel te nemen aan een fiets-, fitness-
 • of bring your own device -regeling;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van een opleiding
 • Aangenaam!

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland.

  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2019 voor de 12e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  Jouw werkplek

  Als doktersassistent bij het flexbureau ben je onderdeel van een team enthousiaste collega’s. Samen met jou geven wij invulling aan je ontwikkeling als professional en als persoon.

  Het Flexbureau voorziet in een deskundige flexibele personele schil voor het hele ziekenhuis in verschillende zorgfuncties gedurende 7 dagen per week voor alle locaties.

  Door zowel te kijken naar jouw wensen als de voorkeuren van de afdeling streven wij naar inzet en werk op maat met tevredenheid van alle partijen.

  Ons team bestaat uit 3 leidinggevenden, waarbij je door één van ons op alle fronten wordt begeleid, of dat nu gaat om praktische zaken, je rooster of je ontwikkeling.

  Wel zo overzichtelijk! Samen zijn wij verantwoordelijk voor de inzet zo’n 150 collega’s (verpleegkundigen, doktersassistenten, medisch studenten en administratief medewerkers).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier