Advocaat-Medewerker/Jurist Amsterdam
Projob
Amsterdam, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Ben jij een Advocaat met minimaal 10 jaar ervaring in een procespraktijk van zowel het civiel recht als het bestuursrecht?

Lees dan snel verder en grijp deze kans op een mooie werkplek met interessante klanten, veel variatie in werk, grote mate van zelfstandigheid, een collegiale sfeer en de kans om een mooie praktijk op te bouwen!IntroBen jij een Advocaat met minimaal 10 jaar ervaring in een procespraktijk van zowel het civiel recht als het bestuursrecht?

Lees dan snel verder en grijp deze kans op een mooie werkplek met interessante klanten, veel variatie in werk, grote mate van zelfstandigheid, een collegiale sfeer en de kans om een mooie praktijk op te bouwen!Over het bedrijfNationaal en internationaal nichekantoor binnen de advocatuur voor bedrijven en particulieren.

Salaris en aantal uur per week

 • In overleg
 • 40 (Fulltime)Over de functieVoor een nichekantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een advocaat-medewerker om het team te versterken.
 • Onze opdrachtgever is op zoek naar een betrokken advocaat die goed zelfstandig kan werken zonder de teamgeest uit het oog te verliezen.

  Onze opdrachtgever is een nichekantoor dat bestaat uit 5 advocaten en een secretariaat ter ondersteuning. Het kantoor is gevestigd in een mooie kantoorvilla in Amsterdam Oud-

  Zuid. De verhoudingen binnen het kantoor zijn collegiaal en betrokken. Een prettige werksfeer staat daar hoog in het vaandel.

  Hard werken is een must, maar tijd voor privé is minstens zo belangrijk. Binnen het kantoor heeft iedere advocaat zo zijn specialisatie, maar kennis wordt graag gedeeld en goed bijgehouden.

  De praktijk biedt bijstand aan verschillende soorten ondernemingen : van particulier tot grote onderneming, van jong tot gevestigd, van fashion tot foodware, van bouw tot luchtvaart.

  De aandachtsgebieden zijn vastgoedrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verbintenissenrecht, overnames, arbeidsrecht, luchtvaart-

  en reisovereenkomstenrecht. De cliënten hebben veelal een jarenlange relatie met het kantoor, hetgeen een extra dimensie geeft aan het werk.

  Eigenschappen van onze ideale kandidaat zijn : Slagvaardigheid en pit zijn eigenschappen die goed binnen het kantoor passen, net als drive, nieuwsgierigheid, een brede blik en een grote algemene ontwikkeling.

  Je bent assertief, doortastend, communicatief vaardig en klantgericht. Je hebt cijfermatig inzicht en je kan je vastbijten.

  Humor en relativeringsvermogen zijn jou op het lijf geschreven. Je werkt recht uit het hart!Verdere functie-eisen :

 • Ruime ervaring in een ondernemingsrechtelijke praktijk, alsmede gedegen proceservaring zijn voor deze functie essentiële vereisten;
 • Bezit van een stageverklaring en rijbewijs;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;Wat het kantoor jou te bieden heeft :
 • Een mooie werkplek met interessante klanten;
 • Een uitdagende functie met veel variatie in het werk;
 • Een grote mate van zelfstandigheid;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (26 vakantiedagen, pensioen, reiskosten);
 • Bonus afhankelijk van de kantooromzet;
 • Regelmatig sociale activiteiten met alle medewerkers.ContactBen je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en herken je jezelf in het gevraagde profiel?
 • Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en korte motivatie toe. Voor meer informatie bel 020-5738300.We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier