Teamcoördinator 
Royal Topzorg
utrecht, NL
2 dagen geleden

Teamcoördinator regio Midden-Nederland

Ben jij een verbinder? Houdt jij van coachen van medewerkers? Ben jij in staat om leiding te geven, heb jij hiernaast kennis van verzuim en lijkt het jou leuk om deze nieuwe functie binnen Royal Topzorg verder vorm te geven?

Dan is deze openstaande functie wellicht iets voor jou!

De functie

Voor de regio Midden-Nederland zijn wij per direct op zoek naar een gedreven teamcoördinator die leiding en sturing gaat geven aan onze huishoudelijke medewerkers.

Als teamcoördinator ben jij het eerste aanspreekpunt en de gesprekspartner voor jouw team van huishoudelijke medewerkers.

Je voert contract-, verzuim-, functionerings- en beoordelingsgesprekken uit. Jij bent de spil tussen de tientallen thuishulpen, het planbureau en de afdeling HR.

Je voert je werk uit vanuit huis of onze gezellige vestiging in Amersfoort.

Jij hebt een proactieve rol als het gaat om het signaleren en voorkomen van problemen met betrekking tot de medewerker en zet hiervoor de benodigde acties uit.

Waarbij jij tevens monitort of dit daadwerkelijk het gewenste resultaat heeft.

Het ervoor zorgdragen dat de medewerker zich gezien, gehoord en serieus genomen voelt, is ook één van de belangrijkste speerpunten waarmee jij bezig zult zijn.

Aan de andere kant voer jij administratieve handelingen uit als het gaat om de werving en selectie van nieuwe medewerkers met bijbehorende vervolghandelingen in de systemen waarmee wij werken.

Royal Topzorg is een zorgorganisatie die zowel huishoudelijke ondersteuning als individuele begeleiding biedt bij de cliënten thuis.

Vanuit onze hoofdvestiging in Amersfoort wordt de dienstverlening afgestemd op de specifieke zorgbehoefte van onze cliënten voor een ieder die dit nodig heeft.

Wij doen dit door met oprechte aandacht zoveel mogelijk in te zetten op het behouden en stimuleren van de zelfredzaamheid.

Hierbij is ons personeel van onschatbare waarde en willen wij hen door middel van deze functie meer coachen en begeleiden op het gebied van verdere professionalisering.

Kennis en ervaring

Jij bent in het bezit van goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Jij bent nauwkeurig en kunt omgaan met een diversiteit aan personeelsgegevens.

Hiernaast ben jij toegankelijk en benaderbaar voor onze medewerkers en kun jij het niveau van het gesprek aanpassen op jouw gesprekspartner.

Verder vragen wij van jou :

 • Een werk- en denkvermogen op minimaal MBO 4-niveau;
 • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week;
 • Kennis van de Wet verbetering poortwachter óf bereid je hierin te verdiepen;
 • Ervaring met Nedap / AFAS is een pré.
 • Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende baan;
 • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief om jouw team en functie verder vorm te geven;
 • Een mobiel en laptop;
 • Prettige werksfeer met een informele bedrijfscultuur;
 • Marktconform salaris volgens de CAO VVT;
 • 8% vakantietoeslag over jouw (bruto) jaarsalaris;
 • 8,33% eindejaarsuitkering over jouw (bruto) jaarsalaris.
 • Het begint bij jouw sollicitatie naar de functie van teamcoördinator in regio Midden-Nederland. Zelfs als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, motiveren wij je aan om te solliciteren.

  Wij geloven namelijk in de kracht van opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

  Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 088-0006161 optie 2.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier