Senior technisch beheerder Senior IT consultant Vernieuwing en Beheer
Penitentiaire Inrichting (PI) Vught
Gouda
7 uur geleden
source : Penitentiaire Inrichting (PI) Vught

Functie omschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een veiliger en rechtvaardiger Nederland? Wil jij als ICT’er dagelijks het verschil maken om de kwaliteit van de informatievoorziening continu te verbeteren?

Ben jij een Senior Technisch IT-specialist die graag robuuste oplossingen bouwt met de nieuwste technieken waar onze opdrachtgevers op kunnen vertrouwen?

 • Ja, dan zoeken we jou!
 • We zoeken een ervaren senior technisch IT specialist die gebruik makend van de nieuwste technieken graag in teamverband mooie oplossingen voor de klant wil maken.

  Daarbij maak je onderdeel uit van een team met als focus het proces van idee tot en met realisatie te faciliteren en te realiseren.

  We werken met een kort cyclische aanpak om zo de klantvraag zo optimaal mogelijk in te vullen. Je bent een teamspeler en werkt samen met je collega’s aan mooie vernieuwende oplossingen die ook duurzaam in de operatie zijn verankerd.

  Je bent medeverantwoordelijk voor de vertaling van de klantwensen naar technische oplossingen. Je denkt vanzelfsprekend mee over de strategie en visie.

  Daarbij ben jij de gesprekspartner voor de architecten die high level verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de technische infrastructuur.

  Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van Enterprise Architectuur naar de meer concrete technische ontwerpen (HLD en LLD).

  Je voert regie dat het technisch ontwerp wordt uitgevoerd door je collega’s. Jouw kennis rondom gangbare en innovatie nieuwe standaarden op gebied van (datacenter)apparatuur, netwerken, operating systems, virtualisatietechnieken en middleware is toonaangevend.

  Je hebt een passie voor nieuwe ICT-ontwikkelingen en ICT-beheer. Je bent continu op zoek om prestaties en efficiëntie te verbeteren.

  Daarbij denk je altijd out-of-the box. Dit resulteert in concrete adviezen over ontwerp van en wijzigingen in de technische infrastructuur.

  Om je standpunten te verkopen beschik je over de nodige overtuigingskracht naast de broodnodige technische kennis op expertniveau.

  Wat wij van je verwachten, is dat je kennis en ervaring hebt met Red Hat, CentOS, Apache, PHP, MySQL en opensource implementaties, Microsoft op MCSE- en MCITP-niveau, Citrix op CCA- en CCAA-niveau, scripttalen (bij voorkeur Python en andere Linux scripttalen, BVScript enPowershell), SQL server, VMware op VCP-niveau, Kuberneter en Docker.

  Verder ben je up-to-date met je certificering. Als je kennis hebt van Openstack, GlusterFS en Lync / Skype for business is dat een pré.

  In ons DNA zit het ontzorgen van onze klanten. We beheren gestandaardiseerde en specifieke klanttoepassingen. We ondersteunen innovatieve activiteiten.

  We zijn erop gericht om onze klanten snel te bedienen. Daarbij hechten we veel waarde aan het kennisdelen en elkaar helpen en stimuleren om de beste prestaties als team te kunnen leveren.

  Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, het liefst richting Informatica. Daarbij heb je minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring op gebied van complexe technische infrastructuren.
 • Je beschikt over de volgende competenties : klantgericht, analytisch, resultaatgericht, samenwerken, omgevingsbewust, teamspeler en communicatief vaardig.
 • Ervaring met de methode Agile, RUP en / of SCRUM, ervaring als SCRUM master is een pre. Je bent bekend met de relevante architectuurprincipes.
 • Je hebt een heldere aanpak voor ogen en kan een realistische inschatting maken van benodigde tijd, middelen en capaciteit
 • Je stemt tijdig af met collega’s over de voortgang en onderlingesamenhang van de op te leveren resultaten
 • Je houdt vakkennis bij, kan nieuwe onderwerpen je snel eigen maken en leert van eigen ervaring en van collega’s.
 • Arbeids voorwaarden

 • Salaris niveau schaal 11
 • Maand salaris Min €3.279 Max. €5.039 (bruto)
 • Dienst verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 36
 • Maximaal aantal uren per week 36
 • Overige arbeids voorwaarden

  Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd.

  Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst.

  Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

  Bijzonderheden

  Ben je in dienst van het rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.

 • Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief.
 • Als we niet genoeg aansluiting zien tussen jouw profiel en de vacature waar je op solliciteert, maar wél tussen jouw profiel en een andere vacature bij SSC-I, dan leggen wij jouw sollicitatie voor bij de vacaturehouder van die betreffende vacature.
 • Als de vacaturehouder jou voor een sollicitatiegesprek wil uitnodigen, vragen wij jou of je daarvoor openstaat.

 • De einddatum van de vacature is niet leidend. De selectie start wanneer mogelijk geschikte kandidaten zich aandragen en sluit wanneer de vacature is vervuld.
 • De vacature kan dus vóór de vermelde einddatum sluiten.

  1 FTE voor Team Platform Hosting 1

  1 FTE voor Team Platform Hosting 2

  Voor meer informatie over deze vacature :

  De heer Fred Monster, Teamleider Platform Hosting 1

  06-10370688

  De heer N. Knape, Teamleider Platform Hosting 2

  06-46396362

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier