(Leerling) Betonboorders
Synergie
Uden | 40 uur |, NL
15 dagen geleden

home vacatures (Leerling) Betonboorders

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar goede gemotiveerde mensen die van fysiek zwaar werken houden. En die graag het betonboor vak willen leren.

Je krijgt uiteraard een goede en gedegen opleiding. Bij gebleken geschiktheid krijg je een volledige ingerichte bus en een mobiele telefoon ter beschikking.

Als betonboorder boor je gaten in verschillende steenachtige materialen en beton, zaag je in wanden, maak je sleuven en plaats je ankers.

Ook sloopwerk behoort tot de werkzaamheden. Omdat voor dit werk veel kracht nodig is moet je fysiek sterk in orde zijn. Er wordt gewerkt met allerlei (moderne) apparaten en gereedschappen.

Een klus kan een paar uur duren of een paar weken. Veelal werken betonboorders zelfstandig. De opdrachtgever geeft instructies of werktekeningen en de betonboorder ziet zelf toe op het boor-

en zaagproces. Je bent ons visitekaartje op de projecten en moet daarom ook representatief en communicatief zijn. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfskleding krijgt en de benodigde PBM’S.

Tevens moet je zorg dragen voor een juist administratieve afwikkeling van onze werkbonnen.

Functie eisen :

 • Doorzettingsvermogen
 • Houdt van aanpakken
 • Goede fysieke gesteldheid
 • VCA en een aanhanger rijbewijs is een pre.
 • Vestiging : Uden

  Datum geplaatst : 15 oktober 2018

  Vakgebied : Bouw

  Uren per week : Vacaturenummer :

  Vacaturenummer : 10.SYN.1450

  Dienstverband : Fulltime

  Info over werkgever :

  Onze opdrachtgever verzorgt voor al het boor- en zaagwerk in alle steenachtige materialen, chemische verankeringen en het sleuvenzaagwerk voor elektricien en loodgieter.

  En het renovatiewerk voor de woningbouwverenigingen, denk hierbij aan renovatie van keuken, badkamer en wc. Ook niet het boren van zeer diepe gaten of seriematig boorwerk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier