Logistiek medewerker met heftruckcertificaat
Randstad
Roermond, NL
2 dagen geleden

VACATURE LOGISTIEK MEDEWERKER MET HEFTRUCKCERTIFICAAT DAGDIENST PER DIRECT ROERMOND LANGERE TIJD

HET BEDRIJF

Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de omgeving van Roermond. Zij specialiseren zich in de productie voor de woningbouw.

WAT ZIJN JE TAKEN?

Je gaat werkzaamheden uitvoeren als logistiek medewerker en voert daarnaast werkzaamheden uit met de heftruck. Het is dus noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat! Daarnaast voer je ook andere logistieke werkzaamheden uit zoals laden / lossen, het leegrijden van transportbanden en het schoonhouden van de werkplek.

Tevens ondersteun je ook de productieafdeling met lichte werkzaamheden.

JOUW PROFIEL

Je hebt een geldig heftruckcertificaat en aantoonbare ervaring op de heftruck. Daarnaast heb je een flexibele instelling en vind je het niet erg om daarnaast ook andere werkzaamheden te verrichten in de logistiek en productie.

INTERERSSE?

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier