Docent Frans
Goois Lyceum
Bussum, Netherlands
6 dagen geleden
source : Meesterbaan

Werken op het Goois Lyceum

Als docent op het Goois Lyceum heb je een professionele insteek. Je bent inhoudelijk sterk, hebt een rijk didactisch repertoire en kunt uitstekend samenwerken.

Ook bezit je de pedagogische vaardigheden om mentor te zijn. In sectie- en jaarlaagverband voeg je echt iets toe, zodat het geheel meer wordt dan de som der delen.

De komende jaren gaan we leerlingen meer verantwoordelijkheid geven voor hun leerproces. In het bijzonder richten we ons op maatwerk, differentiatie en activerende werkvormen (met gebruik van Chromebooks) en formatieve evaluatie.

Ook jij levert een bijdrage aan de benodigde cultuuromslag.

Op het Goois Lyceum streven we voortdurend naar verbetering. Wij zijn professionals met ambitie : we werken hard en met veel plezier.

Ook van jou verwachten we reflectief vermogen en ontwikkelingsbereidheid. In overleg met je teamleider stel je vast hoe jij kunt bijdragen aan de schooldoelen.

Er is ruimte voor initiatief en een goed scholingsbudget.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier