Apothekersassistent(e)
Randstad
SAS VAN GENT, NL
4 dagen geleden

Sas van Gent Parttime / Fulltime apothekersassistent(e)

Ben jij nauwkeurig en ben jij servicegericht? Weet jij alles van geneesmiddelen en kun jij goed overweg met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een huisartsenpraktijk zoeken wij een apothekersassistent(e) Fulltime of Parttime.

Waar ga je aan de slag al apothekersassistent(e)?

Je gaat aan de slag bij een huisartsenpraktijk die een apotheek aan de zaak heeft. De apotheek is Dekra gecertificeerd. Je komt in team met ongeveer 17 andere medewerkers, waarvan 3 huisartsen.

Je hebt in de apotheek contact met zo’n 6000 patiënten. In de apotheek wordt gewerkt met het CGM (mira)

Wat ga je doen?

Je komt binnen drink eerst een bakje koffie. Samen met je collega’s bespreek je de dag en de bijzonderheden van de afgelopen week.

Mevrouw de Hoogte is haar geneesmiddelen nog niet op komen halen en jullie maken zich zorgen. Je gaat snel naar de balie want de eerste patiënten zijn er al.

Enkele van jullie vaste patiënten komt een vervolgrecept halen. Daarna ben je druk bezig met de rest van de patiënten in het adviseren en het geven van voorlichting.

Het is al weer pauze, met je collega ga je even naar de markt in Sas van Gent om wat fruit te halen. Na je pauze ga je aan de slag met het bereiden, etiketteren en het controleren en het verpakken van de geneesmiddelen.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je (bijna) in het bezit van een apotheekassistent(e) diploma Ervaring met het apotheekinformatiesysteem CGM (mira) is een pluspunt.

Ook beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands. Goed overweggaan met de klant en kan zelfstandig werken, maar jij bent ook een echte team player.

Je werkt tenslotte wel met je collega’s een groot deel van de dag samen.

Kortom, wij zijn op zoek naar een loyale kandidaat die heel goed in teamverband kan werken, proactief en stressbestendig is met goede communicatieve en contactuele eigenschappen.

Salariëring (schaal 4) en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Uren zijn in overleg, dit is parttime of fulltime (38 uur).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier