BBL-leerling plaatwerker niveau 2 of 3
AB Vakwerk
Wolvega, Friesland, NL
2 dagen geleden

VMBO diploma op zak en op zoek naar een volgende stap in je (school)carrière? Laat AB Vakwerk je helpen en volg, op onze kosten, een BBL opleiding plaatwerker.

Als BBL leerling plaatwerker ben je vier dagen in de week aan het werk en ga je één dag per week naar school. Wanneer je aan het werk bent zal je voornamelijk aan de slag zijn op de plaatwerkafdeling.

Aan de hand van tekeningen maak je producten en stel je plaatconstructies samen. Je werkt met CNC-machines maar ook met handbediende plaatwerkmachines.

Alles onder de begeleiding van een erkend leermeester.

Wanneer je via AB Vakwerk aan het werk gaat, zulle wij alle onkosten van jouw opleiding voor onze rekening nemen. Dit betekent dat jij zelf geen school-

en boekengeld hoeft te betalen. Daarnaast krijg je van ons salaris conform opleidingsniveau en leeftijd. Je schooldag is doorbetaald en je krijgt ook reiskostenvergoeding.

Je contract is in eerste instantie voor de duur van je opleiding. Uiteraard is hierbij de intentie dit contract om te zetten naar een vast contract zodra jij de opleiding succesvol hebt afgerond.

Dus, ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Zoek niet langer en solliciteer vandaag nog!

Wij vragen :

Je bent minimaal in bezit van het VMBO diploma

Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar school

Je bent kwaliteitsgericht en leergierig

Wij bieden :

Salaris conform opleidingsniveau en leeftijd

Salaris verhoging bij behalen diploma

Pensioenopbouw

School-boekengeld wordt volledig vergoed

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Contract voor minimaal de duur van de opleiding met intentie vast contract

Uitstekende ondersteuning en begeleiding tijdens leerwerktraject

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier