Wijkverpleegkundige - Enschede West (20-28 uur per week)
Zorggroep Manna
Enschede, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team welke op zoek is naar een collega wijkverpleegkundige om ons team te versterken.

Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. We werken weliswaar zelfstandig, maar we staan er nooit alleen voor.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

 • Als wijkverpleegkundige bij Manna werk je vanuit ons kantoor aan de Pathmossingel / Janninksweg. Onze wijk is breed en behelst;
 • Boswinkel, Pathmos, Stadsveld en Helmerhoek. Je verleent zorg in de wijk, je initieert en onderhoudt de samenwerking tussen cliënten, cliëntsystemen, collega’s, huisartsen en andere disciplines in de wijk, gericht op verbetering en / of behoud van welzijn en gezondheid.

  Je komt bij de mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en bijvoorbeeld zorg op afstand. In de wijk kom je veel afwisseling tegen, je werkt zelfstandig, je moet kunnen improviseren en zelfstandig beslissingen kunnen nemen.

  Ook het meenemen van collega’s in processen en implementatie van ontwikkelingen is een belangrijk onderdeel van je functie.

  Vanuit dit wijkteam wordt deelgenomen in het sociale wijkteam.

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde (wijk)verpleegkundige niv. 5 / 6 (HBO) die vakbekwaam en ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt.

  Daarnaast zoeken wij in onze nieuwe collega iemand die streeft naar de beste kwaliteit van zorg en je team hierin meeneemt, zichtbaar is in de wijk, contacten onderhoudt met andere disciplines en samen met cliënten en teamleden zoekt naar oplossingen om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten.

  Ervaring in de thuiszorg is een pré.

  Beschik je over een HBO werk- en denkniveau, heb je oog voor onze christelijke identiteit en herkenning in de visie en kernwaarden van Manna?

  Dan willen we graag kennismaken met jou.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier