Franchise ondernemer - Automotive
Chipsaway B.V.
Aalsmeer, Noord-Holland, Nederlands
5 dagen geleden
 • Functieomschrijving* Als franchisenemer / franchiseondernemer / zelfstandig ondernemer werk je zelfstandig in je eigen regio.
 • Jouw opleiding wordt volledig verzorgd, je krijgt begeleiding in het commerciële vervolgproces en in overleg hulp bij het benaderen en werven van klanten.

  Directe kennis is niet nodig. Wij verzorgen intern de volledige opleiding. Dus begeleiding van A tot Z. Wel de lusten, maar niet de lasten.

  Volledige focus op het werk. Vanaf het eerste moment zijn er al verdiensten mogelijk. Je kunt werken vanuit een mobiele unit hetgeen de klant de hoogste flexibiliteit en servicegraad geeft of vanuit een pand hetgeen een hogere efficiency geeft.

  Een terugverdientijd van een jaar is haalbaar. Je komt terecht in een reeds bestaand netwerk met eventueel al locale collega's.

  Daarnaast is er de continue back-up vanuit het hoofdkantoor.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier