Groenwerker
Abiant
Gytsjerk, NL
1 dag geleden

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Heb jij groene vingers en ben je graag actief aan de slag? En ben je vanaf mei tot november beschikbaar?

Dan moet je deze vacature doorlezen!

Voor onze groenprojecten zijn wij op zoek naar versterking! In teamverband ben je verantwoordelijk voor het groenonderhoud.

Je werkt veelal buiten en komt op de mooiste plekken in de natuur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het betreft vooral dagdiensten maar zo af en toe wordt er ook 's nachts gewerkt.

In de ochtend verzamelt iedereen zich in Gytsjerk en ga je met de bedrijfswagen van de zaak richting het project. Werkzaamheden bestaan uit het snoeien van bomen en het bijmaaien van inlaten, stuwen, bomen en alle andere objecten in bermen en langs waterkanten.

De werkzaamheden zullen eerst tot en met november lopen. Bij goed bevallen zijn er mogelijkheden om ook daarna aan de slag te blijven.

Door het brede aanbod van de opdrachtgever zijn er op andere vlakken binnen het bedrijf dan projecten waar je aan de slag kan.

Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag.

 • Zelfstandig
 • Ervaring met een bosmaaier;
 • Goede fysieke conditie;
 • B- rijbewijs (BE gewenst);
 • VCA of bereid dit op korte termijn te halen;
 • Certificaat veilig werken langs de weg’ is een pré;
 • Over het bedrijf

  Je gaat aan het werk bij Jelle Bijlsma in Gytsjerk. Een onderneming die in de noordelijke provincies actief is. Ze zijn actief in sectoren zoals : infra, groenonderhoud, betonbouw, grondverzet, baggerwerk, waterbouw, recycling en transport.

  Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een kleine onderneming naar een grote speler in het Noorden met circa 150 medewerkers.

  Het bedrijf kenmerkt zich als een nuchtere onderneming met een vlakke organisatiestructuur waarin de lijntjes kort zijn.

  Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en een mooie carrière te starten of verder vorm te geven.

  Het bedrijf staat voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Flexibiliteit en werkt veel samen met bedrijven uit de regio.

  Er heerste een gezellige en toegankelijke no-nonsense sfeer. Je bent samen met een team verantwoordelijk om de projecten tot een goed resultaat te brengen.

  Door de vele verschillende projecten is het een bedrijf waarin veel verschillende werkzaamheden zijn waardoor geen dag hetzelfde is.

  Hierdoor is er veel afwisseling en kom je op een heleboel plaatsen in de Noordelijke provincies.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier