Quality Process Support
Syngenta
Enkhuizen, Enkhuizen, NLD
3 dagen geleden

Quality Process Support-(18043579)

Description

De Nederlandse hoofdvestiging van Syngenta staat in Enkhuizen. Hier werken zo’n 700 medewerkers aan de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige groentezaden, bloemzaden, stekken en jonge planten.

Voor de afdeling Quality Control Operations zoeken wij een ervaren

Quality Process Support

In actie

Je gaat werken in het Quality Processes & Sample Management Team, waarbij je een belangrijke rol vervult in het verwerken van onze data tot KPI’s.

Met jouw cijfers onderbouwen we onze investeringsaanvragen. Je ondersteunt en werkt samen met de Assetplanner. Je bent de spil binnen de afdeling QC bij het beheren van onze documenten.

Je speelt een rol bij de inkoop van onze gebruiksgoederen op de diverse afdelingen. Hierbij onderhoud je ook intensief contact met de inkopers van QC Operations en onze leveranciers.

De uitdaging

Deze baan is top voor mensen die van dynamiek en diversiteit houden. Zaad is een levend product wat werken binnen onze Supply Chain leuk en interessant maakt.

Je werkt samen met collega’s van meerdere afdelingen. De klant staat centraal en iedereen maakt afwegingen op basis van de eigen rol in het geheel.

Garantie voor een levendige werkkring. Om je doel te bereiken kijk je verder dan de grenzen van je eigen specialisme en dat maakt het werk alleen maar aantrekkelijker.

Goed om te weten dat ons bedrijf ruime kansen biedt om je te ontwikkelen.

Jouw profiel

Jouw afgeronde HBO-opleiding past perfect bij deze functie, net als je ervaring en kennis van computersystemen (SAP, Reliance, MS Office, Excel).

Je bent een expert in het gebruik van Excel en je kunt jouw expertise ook overbrengen naar anderen, kennis van Smartsheet is een pre.

Je kunt prima uit de voeten in het Nederlands en het Engels. Als tacticus communiceer je gemakkelijk met mensen op verschillende niveaus.

Je beschikt over helikopter view, bent proactief en accuraat. Afspraak is afspraak voor jou, maar als de situatie noodgedwongen verandert kun je daar mee omgaan.

Samen steeds onderzoeken hoe het beter kan, vind je vanzelfsprekend.

Grijp je kans

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via intranet of online via . Bij vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Nienke Terluin, via luin of 0228-366411.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier