Integratiespecialist
Qualogy
Rijswijk, Zuid Holland
3 dagen geleden

Technisch-complexe systemen ontwerpen, ontwikkelen én beheren. Aan de slag met innovatieve projecten, op locatie bij onze klanten in diverse branches.

Geef je carrière een nieuwe impuls, als Integratiespecialist bij Qualogy. Wat doe jij in deze functie?Van ontwerp en realisatie tot implementatie : als Integratiespecialist ben jij betrokken bij het complete traject.

Je stemt de wensen en mogelijkheden af met de klant. Je stelt specificaties op én ontwikkelt interfaces, die je vervolgens implementeert in het integratieplatform.

Bij Qualogy werken we aan projecten via scrum / agile. Als Integratiespecialist werk je op consultancybasis op locatie bij de klant.

Vaak werk je samen met collega’s in een team, soms zelfstandig.

En de kwaliteit? Die houd jij continu scherp in het vizier. Dankzij jou worden de implementaties en integraties zo efficiënt en onderhoudbaar mogelijk gerealiseerd.

En je spot continu kansen voor verbeteringen en voert deze ook door. Wat heb jij in huis?

Hbo- of wo-diploma (bijvoorbeeld informatica of informatiekunde).

Minimaal 3 jaar werkervaring als integratiespecialist.

Ervaring met de integratieproducten van Oracle, Tibco, WebMethods en MuleSoft.

Kennis van integratie test-tooling, zoals SoapUI.

Ervaring met Oracle Cloud-producten is een pre, zoals Integration Cloud Server, SOA Suite Cloud Server of Process Cloud.

Ervaring met Continuous Integration (CI), Oracle SOA Suite, Oracle Service Bus en / of Oracle Web Service Manager is een pre.

Bovengemiddeld salaris en mooie bonussen.

Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vakantiedagen plus 2 extra Q-dagen, 8% vakantiegeld, onbeperkt opleidingsbudget, mobiel en laptop.

Leaseauto, inclusief tankpas (ook in buitenland).

Innovatieve (internationale) projecten voor grote klanten.

Werk in een divers, internationaal team.

Inhoudelijk werk met impact in een Agile-omgeving.

Volop kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe technieken op te pakken.

Over QualogyVan idee en implementatie tot operationeel en beheer. Bij Qualogy ontwikkelen we slimme oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten snel en efficiënt kunnen werken.

We combineren standaard software en bewezen technologieën zoals Oracle en Java - met de laatste technologische inzichten, bijvoorbeeld in Data Science, Cloud Computing, HTML5, IoT en Blockchain.

Qualogy werd opgericht in 1998 en telt nu zo’n 220 collega’s met uiteenlopende nationaliteiten. Qualogy is met haar diensten te vinden in Nederland en het Caribisch gebied.

Vanuit onze hoofdkantoren in Rijswijk en Paramaribo zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten die zich bij ons willen aansluiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier