Runner
Randstad
Opmeer, NL
13 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Wij zijn voor onze opdrachtgever PostNL Pakketten in Opmeer opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde Runners. Bij deze ideaale bijbaan zorg jij dat de pakketbezorgers met de juiste pakketten kunnen vertrekken.

Jij bent iemand die graag in beweging is en op die manier zijn geld wil verdienen. Wanneer jij deze baan wilt combineren met een baan als pakketsorteerder (middagdiensten) dan is dit mogelijk.

De werktijden :

Ochtend : 07 : 00 tot 13 : 00 uur

Bruto uurloon : 23 jaar eo € 9,78

18 jaar € 7,77

Wat verwachten wij van jou?

 • Sommige postpakketten zijn zwaar, maximaal 30kg. Het is daarom van belang dat je fysiek in orde bent. Het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal is erg belangrijk in verband met de veiligheid op de vloer.
 • Het bedrijf is niet te bereiken met het openbaar vervoer, dus we verwachten dat je eigen vervoer hebt. Reiskosten worden vergoed met een dagvergoeding op basis van het aantal km.
 • Daarnaast dien je minimaal 18 jaar te zijn.

 • Het is belangrijk dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanvragen. Dit wordt door jou en Randstad samen aangevraagd voordat je start met de werkzaamheden bij PostNL.
 • Let op : In drukke periodes kunnen de werkzaamheden eerder starten en / of iets langer doorlopen. Houdt hier rekening mee bij de sollicitatie.
 • Spreekt deze vacature je aan, solliciteer dan via de onderstaande button!

  Voor vragen bel 020-3420914 of stuur een e-mail naar cwulargescale nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier