Product Consultant Payroll
Visma Raet
Amersfoort
3 dagen geleden

Hoe wij borgen dat aansprekende organisaties oprecht blij worden van onze eHRM oplossingen? Door jou het klantverschil te laten maken!

Het implementeren van een HR-platform is een flinke uitdaging. Niet alleen omdat er dagelijks 1,7 miljoen gebruikers van ons HR platform zijn.

Maar vooral ook omdat HR in het hart van organisaties en hun medewerkers leeft. En onze oplossingen volledig worden geïntegreerd met bestaande IT-systemen van onze klanten.

Bovendien heeft elke organisatie unieke wensen en eisen. Onze HR & Payroll platformen kunnen weliswaar aan zo'n beetje alle wensen en eisen voldoen, maar dan moet het wel vanaf de eerste dag perfect op individuele klantvoorkeuren zijn toegespitst.

Wil jij die voorkeuren namens (en bij!) onze opdrachtgevers in kaart brengen en naar slimme configuraties en soepele implementaties vertalen?

Zo bouw je met ons mee

Als Product Consultant Payroll versterk je ons Implementation Office team; zo'n 65 enthousiaste professionals die onze HR & payroll platformen toespitsen op de HR-ambities van uiteenlopende organisaties.

Jij configureert het platform van A tot Z. Welke tools hebben meerwaarde? Hoe richt je die zo in dat eindgebruikers ermee aan de slag kunnen én willen?

Jij realiseert (in samenwerking met jouw collega's) al deze klantwensen.

Als Product Consultant Payroll richt jij je op onze oplossingen voor diverse aansprekende klanten binnen de zorg, onderwijs, zakelijke markt en onderwijs.

Je bent de meest vooruitgeschoven Visma Raet post binnen het projectteam - en bent dus veel onderweg en op klantlocaties aanwezig.

Je analyseert de behoeftes van de klant (van must tot nice to haves) en hoe wij de klantwaarde van de oplossing maximaliseren.

Jouw inzichten vertaal je een optimale implementatie en configuratie.

Uiteraard hou je jouw vinger stevig aan de klantpols, zodat je sluimerende wensen snel signaleert en in hetzelfde tempo doorvertaalt naar cross en / of upsell mogelijkheden.

Welke ambities heeft de klant, bijvoorbeeld ten aanzien van (kosten)efficiency, talent development, recruitment en / of het ontsluiten van sturingsinformatie?

Welke combinatie van HR-tools kunnen die dichterbij brengen?

Als Product Consultant Payroll ben je vanaf startschot tot finish bij de projecten betrokken, want ook het begeleiden van testen en het verankeren van nieuwe ways of working (soms ook : thinking) behoren tot de scope van deze impactvolle rol.

Uiteraard nodigen we je uit mee te denken over platformverbeteringen en -innovaties. Jij weet namelijk als eerste wat er in het Payroll-wereldje speelt en (dus) hoe we klanten nog beter kunnen servicen!

Dit heb je ervoor nodig

Voor deze functie zijn we op zoek naar een payroll specialist, bijvoorbeeld met ervaring als payroll adviseur. Ook welkom zijn functioneel beheerders van payroll systemen die evenveel energie krijgen van adviseren als van configureren.

Als je daarnaast ook affiniteit met HR processen hebt, is dat mooi meegenomen. Ook belangrijk : adviesvaardigheden. Of die nu aangeboren of aangeleerd zijn, bijvoorbeeld op basis van vergelijkbare functies, maakt niet uit.

Jij maakt connectie met jouw klanten, waardoor deze instinctief op je vertrouwen en dat je dit vertrouwen altijd inlost.

Je bent een procesdenker en in staat snel je weg in complexe toepassingen te vinden.

Reisbereidheid is essentieel, net als het plezier hebben in het werken met klanten op de verschillende projectlocaties door heel Nederland.

En, last but not least : Aantoonbare IT-affiniteit. En de drive om, samen met al je collega's, dé standaard op het gebied van eHRM te zetten.

Ook fijn

 • HBO werk-en denkniveau (bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde, Communicatie, SJD, Rechten of CE)
 • Relevante en up to date kennis en ervaring op het gebied van payroll
 • Een afgeronde opleiding PDL
 • Adviesvaardigheden, uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden en commercieel sensitief
 • Affiniteit met HR Processen en IT
 • Een pré als je kennis hebt van onderwijs en visma.net
 • Gericht op resultaat en samenwerking : jij brengt projecten graag samen met alle stakeholders naar de finish
 • Reisbereidheid en minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Wat je ziet en wat je krijgt

  Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega's.

  In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie 300 IT'ers. Wat je krijgt, is de kans om eHRM-implementaties bij aansprekende organisaties tot een succes te maken.

  Waarbij het natuurlijk helpt dat je steeds opnieuw mooie organisaties op je Visma Raet CV kunt zetten. Als Product Consultant Payroll heb je een rol met impact.

  Op klanten. Op hun medewerkers. En op de performance van Visma Raet.

  Wat wij je verder bieden

 • Een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie
 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van ervaring) tussen de 3200 en 4600 euro aangevuld met bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een leaseauto, laptop en telefoon
 • De mogelijkheid om parttime, flexibel en thuis te werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier