Beheerder chemische stoffen en laboratoriumbenodigdheden
Randstad
DELFT, NL
3 dagen geleden

Heb jij een afgeronde mlo opleiding als chemisch-fysisch analist? Wil jij jouw laboratoriumopleiding inzetten, maar niet altijd binnen de vier muren van het lab werken?

Dan is de TU Delft op zoek naar jou!

TU Delft Delft Medewerker Reststoffenbeheer 40 uur per week per 01-09-2019 met zicht op een vast contract cao Universiteiten schaal 8 €2579-

3445 per maand obv 38 uur geen reiskostenvergoeding

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen.

Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit.

Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Wat houdt de functie in?

Als medewerker Reststoffenbeheer bij de TU Delft is afvalverwerking een belangrijke taak van jou en jouw twee directe collega’s.

Denk hierbij aan het ophalen van gevaarlijk afval dat in de laboratoria vrijkomt. Je brengt dit naar de speciale ruimte op de basis van de TU Delft en zorgt dat het op de juiste manier klaarstaat voor de verdere afhandeling.

Dit betekent bijvoorbeeld dat je het overgiet in andere vaten. Uiteraard voorzie je jezelf van de juiste bescherming (speciale kleding of adembescherming) en weet je precies welke chemische stoffen bij elkaar kunnen en welke absoluut niet.

Als medewerker Reststoffenbeheer ben je het grootste deel van de dag onderweg, heb je veel verschillende contacten en vul je deels zelf je werkdag in.

Door jouw werkzaamheden maak jij het mogelijk dat op de TU Delft baanbrekende onderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Aan elk laboratoriumonderzoek gaat namelijk jouw ondersteuning vooraf.

Alle benodigdheden hiervoor komen op de afdeling Logistiek en Milieu samen. Of het nu gaat om veiligheidsbrillen of chemicaliën, jij maakt de bestelde goederen klaar voor transport en verspreidt deze.

Samen met je collega rijd je de universiteitscampus over om de materialen bij de gebouwen af te leveren.

De functie is erg afwisselend. Naast het werken met radioactieve stoffen, zul je ook afwisselend werken in de binnen- en buitendienst.

Eén medewerker Reststoffenbeheer zit op kantoor en twee verzorgen de afvalwerking en distributie. Dit rouleert iedere week.

Heb je binnendienst, dan beheer je de telefoon en mail en plan je afspraken voor het leveren en afhalen van de goederen en het afval in.

Verder heb je een regiefunctie als het gaat om alle andere soorten afval. Je haalt dit niet op, maar coördineert wel de logistieke afhandeling van bijvoorbeeld het oud papier en het restafval.

Functie-eisen

Voor deze functie is het hebben van een mlo- of mbo 4-diploma in de richting chemisch-fysisch analist (of vergelijkbaar) een harde eis.

Daarnaast heb je kennis van Microsoft Office, onder andere Word en Excel, heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en heb je oog voor een schone en veilige werkomgeving.

De werkzaamheden zijn fysiek vrij zwaar. Jij hebt een proactieve en op samenwerking gerichte instelling en bent bereid om via scholing elke twee jaar je kennis op peil te houden.

Je neemt graag bhv-taken op je en hebt een rijbewijs B en bij voorkeur een ADR vakbekwaamheidscertificaat om gevaarlijke stoffen te vervoeren.

Heb je dit certificaat niet, is het mogelijk om deze bij de TU Delft te halen.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel via de link "solliciteren" op onze website!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Agterberg, Manouk

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier