Teamleider in Nijkerk - 21101202
Alliance Automotive Group
Nijkerk
3 dagen geleden

Teamleider in Nijkerk (40 uur)

Bij het krieken van de dag kom je het terrein van jouw’ PartsPoint vestiging in Nijkerk oprijden. Je haalt de deur van het slot, schakelt het alarmsysteem uit en start de computers op.

Na de eerste sterke bak koffie ben je klaar voor een nieuwe dag. Eén voor één komen de leden van je team binnendruppelen en samen gaan jullie aan de slag.

In de loop van de ochtend belt een trouwe klant met een spoedbestelling. Je zoekt het type remblokken dat hij nodig heeft op.

Omdat alle Chauffeurs al onderweg zijn besluit je zelf in de auto te stappen om de remblokken bij de garagist af te leveren, zo kan hij snel verder met zijn klus.

Zo doe je dat ook binnen je team. Willen twee collega’s dezelfde middag vrij nemen? Dan doe jij als Teamleider je uiterste best om hen beiden tegemoet te komen.

Gelukkig vind je collega die eigenlijk alleen de ochtenden werkt het niet erg om af en toe ook een middag bij te springen.

Zo lossen jullie het door middel van samenwerking altijd wel op met elkaar.

s Middags komt de Regio Manager Operations langs om de kwartaalresultaten te bespreken. Een goed peilmoment om te kijken of jullie huidige werkwijze in samenwerking met de Accountmanager nog steeds voldoet.

Met jouw ervaring in de branche weet je dat uitstekende dienstverlening het allerbelangrijkste is voor klanten. En dat is dan ook waar jij je samen met je team de hele dag voor inzet!

Herken jij jezelf in deze beschrijving en klinkt dit voor jou als een ideale werkdag?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Ben jij ambitieus en resultaatgericht? In deze uitdagende operationele functie voor 40 uur per week ben jij als Teamleider verantwoordelijk voor de operationele doelstellingen en (administratieve) bedrijfsprocessen.

Je stuurt een team aan en zorgt er samen met hen voor dat jullie altijd klant- en servicegericht werken, kwaliteit leveren en dus een uitstekende dienstverlening bieden.

Goed om te weten :

 • Werktijden worden in overleg met de Regio Manager Operations en het team bepaald
 • Zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie
 • Onze nieuwe Teamleider heeft minimaal een MBO denk- en werkniveau en relevante, succesvolle werkervaring in een vergelijkbare functie (groothandel / techniek).

  Kennis van en affiniteit met autotechniek is vereist. Je weet hoe je een team moet motiveren en bent daar ook goed in. Samen met het team wil je elke dag een topprestatie leveren richting de klanten.

  Je staat je mannetje’, stuurt op verbetering en bent communicatief sterk.

  Wat bieden wij?

  Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen, met bijvoorbeeld een training autotechniek.

  Al onze + / - 1800 collega’s doen hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken. Bij onze vestiging in Nijkerk werk je samen in een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier