Schoonmaker Amersfoort
Beweging 3.0
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren schoonmakers die voor een langere tijd inzetbaar zijn.

Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team, maar je kan goed zelfstandig aan het werk. Wij ondersteunen jou met de juiste professionele spullen voor je werk, zodat jij de schoonmaakwerkzaamheden perfect kan uitvoeren! Jouw werkzaamheden zijn namelijk heel belangrijk omdat je zorgt voor een schone en hygiënische omgeving voor de bewoners en je collega's en daarmee ook voor gezondheid binnen de locaties.

Hoe ziet je werkdag er straks uit?

Je begint de dag tussen 7 : 00- en 9 : 00 uur (afhankelijk van je locatie en urencontract) met een heerlijke kop koffie samen met je collega's.

Hierna maak je je werkwagen klaar met de juiste spullen die je nodig hebt. Wanneer je werkwagen gereed is ga je aan de hand van een takenlijst aan de slag met je werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden kan je tussendoor praatjes maken met de bewoners. Natuurlijk heb je tussendoor ook nog een pauze om even je rust te pakken.

Op basis van je urencontract en locatie wordt je eindtijd bepaald, dit zal tussen 11 : 00- en 16 : 00 uur zijn.

Waar ga je dit doen

Locatie is even in overleg (regio : Amersfoort, Leusden, Achterveld en Nijkerk)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier