Logistiek Engineer
RAAAK Personeel
Oosterhout, NL
6 dagen geleden

Ben jij toe aan je nieuwe stap als Logistiek Engineer? Heb jij goede kennis van logistieke processen en ervaring op het gebied van logistieke verbeterprojecten? Lees dan snel verder!

Als Logistiek Engineer kom je te werken bij een internationaal opererend familiebedrijf dat producten produceert voor diverse toepassingen binnen de bouwsector.

Het betreft voornamelijk leidingsystemen voor zowel de professionele markt als de retail markt.

Het zwaartepunt in jouw functie als Logistiek Engineer ligt op het gebied van logistieke verbeterprojecten. Je kijkt naar de huidige logistieke processen, ziet knelpunten en komt met verbetervoorstellen.

Deze verbetervoorstellen werk jij uit naar haalbare verbeterprojecten. Op termijn word jij ook de Veiligheidsadviseur omtrent gevaarlijke stoffen.

Naast verbeter projecten, ben jij ook de aanspreekpunt voor de magazijnteams omtrent logistieke problemen en werk je nauw samen met de verkoop-

inkoop- en de productieteams.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis en ervaring met logistieke processen (magazijn en distributie);
 • Je hebt ervaring met logistieke verbeterprojecten;
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier