Gedragsdeskundige LVB-doelgroep
Matchpartner b.v.
Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

Voor een opdrachtgever die zich heeft gespecialiseerd in professionele zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking zijn wij per direct op zoek naar een Gedragsdeskundige met kennis en ervaring in de VG-sector.

Het betreft zowel 24-uurs zorg als ambulante hulpverlening in een intramurale setting.De doelgroep is Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) en heeft problemen op meerdere leefgebieden, mogelijk ook psychiatrische problematiek.

Thema's zijn gezinsopvang, begeleiding van jongvolwassenen met (vrijwillig) werk.Â

 • Om in aanmerking te komen voor deze vacature beschik je over : Ruime ervaring als Gedragsdeskundige, Orthopedagoog of Psycholoog;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met volwassenen en gezinnen met meervoudige problematiek, met name LVB; Bereidheid om te reizen naar de diverse locaties, de beschikking over een auto en geldig rijbewijs B.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier