Belader / Bijrijder Vuilniswagen
AB Midden Nederland
Zeewolde, NL
7 uur geleden

Dit ga je doen

Wij zijn voor onze klant, een landelijk bedrijf in afvalinzameling en verwerking op zoek naar een belader voor op de vuilniswagen! Welk weer het buiten is, dat maakt voor jou niet zoveel uit want je bent graag buiten.

Je vind het fijn om elke dag weer op een andere plek te zijn zodat elke dag weer anders is. Past deze omschrijving bij jou?

Lees dan vooral verder!

Als Belader (man / vrouw) ga je samen met je collega’s op pad met de vuilniswagen. Jij zorgt dat de containers op de juiste manier aan de wagen in de hydraulische heftinstallatie gehangen worden zodat deze automatisch geleegd worden.

Daarna zorg je ervoor dat de containers weer op een veilige plek neergezet worden. Daarnaast help je de chauffeur ook met het manoeuvreren van de vrachtwagen door aanwijzingen te geven.

Dit breng je mee

 • Jij vind hard werken geen probleem, je bent fysiek sterk en in staat om dit werk te doen, je tilt, trekt en duwt de hele dag bakken en loopt ook veel;
 • Jij bent flexibel, en vind wisselende eindtijden geen probleem;
 • Je beschikt over eigen vervoer;
 • Je werkt graag in de buitenlucht.
 • Ons aanbod

  Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan binnen een organisatie die volop in beweging is. De sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

  Je verdient afhankelijk van je leeftijd en ervaring tussen de 11 en 15 euro per uur.

  Ben jij die gedreven bijrijder die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in gesprek! Reageer direct via de rode sollicitatiebutton of via onderstaande contactgegevens.

  Wanneer wij mogelijkheden voor je zien, nemen wij contact met je op.

  AB Midden Nederland werkt voor diverse transportbedrijven en logistieke dienstverleners in de regio. Zo zoeken wij regelmatig (vrachtwagen) chauffeurs, magazijnmedewerkers en logistiek medewerkers.

  Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier