Medewerker Groente & Fruit (Specialist)
Jumbo
Vught, nl
1 dag geleden

Ga aan de slag op onze Groente & Fruit afdeling (AGF) en zorg dat de afdeling er altijd piccobello uitziet. Daarnaast motiveer jij het team om er samen iedere dag weer vol voor te gaan en onze klanten met een glimlach te helpen! Ben jij geen groentje in AGF?

Dan is het werken op de afdeling Groente & Fruit echt iets voor jou! Momenteel zoeken we een nieuwe collega met net wat extra taken, kortom een echte Groente en Fruit Specialist.

Van adviseren, bestellen en coachen, tot zorgvuldig gevulde schappen. Met een grote glimlach op je gezicht, want je voelt je helemaal thuis in jouw Jumbo in Vught.

Maak van klanten fans als Medewerker Groente & Fruit (Specialist)

Je wilt fluitend naar je werk, dus daar hoort sfeer maken ook bij. Je inspireert de andere versmedewerkers Groente & Fruit met je creativiteit en coaching.

Dat doe je trouwens ook in het contact met je klanten. Dankzij jouw ideeën zetten ze steeds weer iets lekkers op tafel. Je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rijtje :

 • Coachen van het team op de Groente & Fruit (AGF) afdeling.
 • Je kennis aan zowel je medewerkers als je klanten overbrengen.
 • Het hele jaar door proeverijen organiseren.
 • Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met jouw team inVught. Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Groente & Fruit Specialist nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door tussen je mensen en je klanten te staan. Verder heb je :

 • Een mbo-4-niveau, bijvoorbeeld in de richting detailhandel.
 • Ervaring in de horeca, supermarkt of in bijvoorbeeld een specialiteitenwinkel.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier