Traineeship (fulltime)
IKEA
Duiven
3 dagen geleden

Candidate profile (title) Dutch WIE JE BENT Candidate Profile (text) Ben jij ondernemend en heb jij passie voor retail? Heb jij de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende positie maar nog niet voldoende leidinggevende ervaring daarvoor?

Dan is dit Traineeship een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA te starten! Je zult werkzaam zijn bij IKEA in Duiven.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor Retail en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je hebt een HBO-studie afgerond (bijvoorbeeld : Hotelschool, Commerciële Economie, Facility Management, Small Business & Retail Management of een andere relevante studie);
 • Je hebt naast je studie leidinggevende werkervaring opgedaan binnen bijvoorbeeld een (studie- of sport) vereniging, de retail of de horeca;
 • Je bent leergierig, ondernemend, hebt commercieel inzicht en ambitie om door te groeien naar een leidinggevende positie;
 • Je bent flexibel inzetbaar, overdag en s avonds en zowel door de week als in het weekend. Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) Als trainee / aspirant teammanager ben je onderdeel van een specifieke afdeling van de vestiging.
 • Samen met je team en de andere afdelingen draag je elke dag bij aan een prettige winkel ervaring voor onze klant. Je wordt enthousiast als je de verwachting van de klant overtreft.

  Elke dag opnieuw ga je aan de slag met het motiveren en coachen van je collega’s, om zo de beste klantervaring te realiseren.

  Je hebt een enorme drive om jezelf continue te ontwikkelen, waar je ook de kans voor krijgt in verschillende trainingen en coaching tijdens je werk.

  Je werkt veel samen met teammanagers van de andere afdelingen en je hebt een actieve rol op de vloer. Je leert hoe onze afdelingsoperatie werkt en je krijgt hierbij steeds meer verantwoordelijkheid.

  Daarna kijken we samen naar jouw volgende stap. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ons interne opleidingsprogramma tot teammanager.

  Een stap daarna zou een managementteam-positie kunnen zijn in binnen- of buitenland. De Sky is the limit! Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

  IKEA Duiven is een van de grootste IKEA winkels van IKEA Nederland. Bij IKEA Duiven verwelkomen wij dagelijks duizenden Nederlandse en Duitse bezoekers.

  Samen met ongeveer 460 collega’s bieden wij onze klanten een inspirerende winkelervaring. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen! Local section (title) WAT VERDER BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt.
 • Wij bieden je een startsalaris met interessante extra’s als een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen.
 • Wij geven je support en training om je te ontwikkelen tot een goede leidinggevende.
 • Wij hebben oneindig veel doorgroeimogelijkheden voor je, zowel op nationaal als internationaal niveau.
 • Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en jouw motivatiebrief en solliciteer.

  Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier