Verkoopmedewerker in Venray
Grandvision
Venray, NL
6 dagen geleden

Wat kan je van deze baan verwachten?Als verkoopmedewerker ontvang jij iedere klant met een warme glimlach en deskundig advies.

Je mag dan nog niet zo veel verkoopervaring hebben, het lijkt je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar die ene perfecte bril of zonnebril.

Jij wilt de collectie op je duimpje leren kennen, zodat je altijd de perfecte match gaat vinden. Wij leren je graag hoe je een bril afstelt en geven je tips voor onderhoud en reiniging.

Jij zet jouw enthousiasme, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het : Adviseren van klanten over monturen, glazen, veelvoorkomende contactlenzen, contactlensvloeistoffen en overige producten.

Afstellen en afleveren van nieuwe brillen.Zorgen voor een correcte kassa-afhandeling.Uitvoeren van kleine reparaties.Opbergen van binnengekomen orders.

Zorgen dat de winkel er uitnodigend en tiptop uitziet, zodat klanten zich welkom voelen.Iets voor jou?Niet alleen heb jij oog voor de klant, ook zie jij verkoopkansen razendsnel.

Acties breng jij bovendien op een leuke manier onder de aandacht, zodat je klanten altijd met een goed gevoel en de beste deal naar huis gaan.

Ook laat jij je niet snel gek maken, zelfs de meest veeleisende klant verlaat dankzij jou met een glimlach de winkel. Ook heb je voor deze vacature : Een afgeronde mbo - opleiding / mbo werk -en denkniveauEnige verkoopervaring in de retail, horeca of lifestylebrancheGoede sociale en communicatieve vaardighedenDe motivatie om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelenWat heeft Pearle jou te bieden?

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals : Een bonus- en pensioenregeling.

Reiskostenvergoeding.25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.Ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.

m.v. het volgen van (interne) trainingen, cursussen en opleidingen. Wist je dat het bijvoorbeeld mogelijk is om een opleiding tot Opticien of Contactlensspecialist te volgen en intern door te groeien?

Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk en wij bieden je opleidingen en trainingen passend bij jou behoefte en ambitie.Wist je al dat wanneer je bij ons in dienst treedt in de periode van 1 december 2021 t / m 30 juni 2022, je naast onze goede arbeidsvoorwaarden, ook een 'Sign-on' bonus ontvangt?

Nieuwsgierig naar de hoogtes van deze bonus? Bij interesse vertellen we je graag meer! Word jij onze nieuwe collega?Zie jij jezelf al bij Pearle werken?

Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu!Voel je thuis bij PearleOnze missie is : je leven lang goed zien.

Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers.

Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Wij zijn trots op onze medewerkers, voor de vijfde keer op rij heeft Pearle de Webshop Award gewonnen, wat een mooie prestatie! Hier wil jij toch ook werken?

De Corona-crisis maakt alles anders, zo ook onze sollicitatieprocedure. Maar we willen uiteraard graag met je in contact komen! Omdat de veiligheid van onze medewerkers, maar ook van onze klanten én sollicitanten voorop staat, hebben wij onze sollicitatieprocedure aangepast aan de huidige maatregelen.

Dat betekent dat we onze gesprekken via Teams voeren, of wanneer de omstandigheden het toelaten, in de winkel. We nemen hierbij natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen in acht, zodat wij op een veilige, maar toch persoonlijke manier kunnen kennismaken. Zien we je snel?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier