SAP Solution Architect
Simac
Veldhoven
3 dagen geleden

Dit ga je doen

Als SAP Solution Architect ben je onderdeel van het SAP Application Management team. Jij neemt een prominente rol in binnen dit team door de richting van het team te bepalen op SAP gebied, voor zowel klanten als voor Simac.

Je vertaalt complexe vraagstukken van onze klanten naar begrijpelijke SAP architecturen en oplossingen. Jij bent de gewaardeerde adviseur voor onze klanten en geeft in- en extern advies en helpt in de sturing.

Je begeleidt SAP projecten en werkt nauw samen met de andere collega’s van het team. Je werkt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SAP zoals op IoT en of Cloud.

Je krijgt de mogelijkheden dit verder uit te bouwen en je hierin te blijven ontwikkelen. Je bent betrokken als expert bij Sales en Pre-Sales vraagstukken, je zorgt voor een verdere relatie uitbouw met de vendor.

Dit ben jij

Als SAP Solution Architect neem je een ruime ervaring mee op het gebied van SAP en ben je bekend met de XM oplossingen van SAP.

Jij begrijpt dat Intelligent Enterprise een standaard zal zijn waarin jij je graag verder wil gaan ontwikkelen. Je staat tussen je collega’s in en kan ze gemakkelijk meenemen in je denkwijze.

Verder neem je het volgende mee :

 • HBO Diploma;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een gelijkwaardige positie;
 • Uitgebreide kennis van AIX, Linux en Windows;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Dit krijg je ervoor terug

  Simac biedt je een interessant salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere :

 • Winstuitkering;
 • Auto, laptop en telefoon;
 • Bijdrage in je pensioen;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • Mogelijkheden tot studie.
 • We bieden je een informele organisatie waar de goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele Simac organisatie.

  Dit zijn wij

  Simac is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1400 mensen werken. Onze werknemers zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa.

  Elk Simac-bedrijf is specialist op een eigen terrein. Wat dat terrein ook is, alle Simac’ers delen dezelfde filosofie : het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op.

  We hebben er zelfs een aparte term voor in het leven geroepen : Teamnology. Wil jij ook deel uitmaken van Teamnology?

  Als SAP Solution Architect ga je aan de slag bij Simac ITNL gevestigd in Veldhoven (De Run 1101) en of Ede. Belangrijk onderdeel binnen de IT-dienstverlening betreft onze diensten rondom de bedrijfssoftware SAP.

  De Simac SAP-dienstverlening gaat van implementatie en beheer van de SAP-applicaties tot de verdere ontwikkeling van functionaliteiten binnen de klantomgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier