Dagbestedingscoach Snavelenburg
Careyn
Utrecht, NL
1 dag geleden

Je gaat met de cliënten in gesprek om zo te achterhalen wat zij nodig hebben voor een fijne dag. Op basis van deze inventarisatie organiseer en coordineer je een gevarieert dagprogramma.

De vrijwilligers en de stagiair komen binnen, je vangt ze op en je geeft ze instructies zodat ze aan de slag kunnen. Samen zorgen jullie er voor dat de cliënten een stimulerende en prettige dag hebben.

Aan het einde van de middag maak je een rapport op, zodat je collega's alle relevante informatie terug kunnen vinden.

Hier ga je werken

Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp"

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken : zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften.

Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag : wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen?

Om daarvan alle kneepjes te leren, gaat het zorgteam in opleiding bij het Trimbos Instituut. Goed voor de zorg én goed voor het team.

Dat team is hecht en heeft Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is : huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen.

Bewoners hebben een eigen zit- / slaapkamer en delen met z'n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden.

Bewoners kunnen meehelpen als ze willen. Maar ook familie, gezellig!

Ga je het Snavelenburg team versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent.

Je hebt zin in ontwikkeling en houd van een open communicatie. En als je wilt, kun je hier blijven leren. Daarvoor krijg je alle ruimte en ondersteuning.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina .

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anna de Vries 0346-584517, ( werkzaam op maandag,woensdag en vrijdag ).

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier