salesmedewerker
Tempo-Team
AMSTERDAM, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ik ga jou omschrijven. Ik doe gewoon een wilde gok :

Jij bent spontaan, een praatgraag, enthousiast, gezellig en leergierig. Je houdt er niet van om de hele dag stilletjes achter een computer te zitten, maar bent in je element als je met andere mensen kunt praten.

Enig commercieel inzicht (informeren, adviseren en verkopen) is jou ook niet vreemd. Van een 9 tot 5 baan krijg je de kriebels.

Doe jou maar wat flexibelers! Klopt dit als een bus? Ga dan aan de slag als commercieel callcentermedewerker bij DPG Media!

Wat ga je doen?

Als commercieel callcentermedewerker werk je in Amsterdam in een grote open ruimte met veel leuke collega's om je heen.

Er wordt veel gekletst, maar ook lekker gewerkt aan het gezamenlijke doel. Jij belt ex-klanten en klanten met een proefabonnement om deze blij te maken.

Jij biedt namelijk mooie aanbiedingen voor een abonnementsverlenging of wanneer men zich aanmeldt als nieuw lid. Je achterhaalt de wensen van deze klant en stuurt eventueel extra informatie toe.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier