Monteur, Rotterdam
Koninklijke BAM Groep N.V.
Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

Als monteur bij BAM is gedrevenheid, oplossend gericht denken en passie voor het vak een must. Bezit jij deze vaardigheden en durf jij verantwoording te nemen voor de goede, tijdige en veilige uitvoering van de werkzaamheden?

Dan is BAM de plek voor jou!Wat ga je doen?Je kent ons waarschijnlijk als bouwbedrijf, maar techniek is een groot onderdeel van BAM.

Bij ons kan je als monteur dan ook alle kanten op. De werkzaamheden zijn dan ook afhankelijk van de specifieke functie waar je voor kiest. Maar in alle geva

Wie zoeken wij?Heb je een vakgerichte of technische MBO opleiding op zak? Jouw frisse kennis is altijd welkom!Minimaal een VCA certificaat of bereid om deze te halen.

Voor sommige functies kunnen aanvullende certificaten en eisen van toepassing zijn (zoals VCA-VOL, BEI-LF en BEI-AVP)Een gedreven vakman of -vrouw die klantgericht is en gemakkelijk communiceert met klanten en collegaâ s.

Een echte teamspeler, maar die ook zelfstandig zijn boontjes weet te doppen.Iemand met passie voor h

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier