Beleidsondersteuner Maatschappelijke voorzieningen
Gemeente Deurne
Deurne, Noord-Brabant
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Beleidsondersteuner Maatschappelijke voorzieningen

18 uur per week, schaal 9, HR21 normfunctie medewerker beleidsuitvoering II

Wat doe je als Beleidsondersteuner Maatschappelijke voorzieningen?

Voor maatschappelijke voorzieningen, ondersteun je de beleidsontwikkelaars bij huisvestings- en exploitatievraagstukken van sportverenigingen, schoolbesturen en andere maatschappelijke organisaties (zoals gemeenschapshuizen, scouting, jongerencentra, e.

d.). Denk daarbij aan verzoeken om een nieuwe of andere locatie / accommodatie of een uitbreiding van de bestaande accommodatie.

Daarnaast ben je bezig met het monitoren van de capaciteit van de sportvelden op basis van NOC*NSF- normen. Je beoordeelt en behandelt subsidieaanvragen met betrekking tot sportvelden en overige maatschappelijke voorzieningen.

Ook ben je verantwoordelijk voor vraagstukken rondom onderwijsgebouwen, zoals renovatie en nieuwbouw van schoolgebouwen inclusief de financiering hiervan.

Dit binnen het kader van de gemeentelijke verordening onderwijshuisvesting.

Je bent een goede gesprekspartner voor schoolbesturen, sportverenigingen en overige (beheers)stichtingen.

Ben jij analytisch en administratief sterk en heb je ervaring met maatschappelijk vastgoed en kun je goed samenwerken? Dan ben je in Deurne op de juiste plek!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier