ZZP Helpende+ en niveau 3IG in de omgeving
Elanza
Rotterdam, ZH, NL
1 dag geleden

Doordat wij recent een nieuwe zorgorganisatie in de omgeving Rotterdam erbij hebben gekregen, zoeken wij met spoed zzp’ers die graag extramurale diensten willen draaien.

We hebben momenteel voornamelijk veel dag- en avonddiensten op het platform staan. De diensten zijn voornamelijk gefocust op Helpende+ en 3IG.

Elanza is een online platform waar zzp’s in de zorg en zorginstellingen elkaar makkelijker vinden en beter kunnen samenwerken.

Dat doen we zonder het gebruikelijke papierwerk, maar met een modern, digitaal platform. Een platform dat zorgverleners flexibiliteit en gemak biedt bij het (vinden van) werk.

Zo kan jij je richten op waar je goed in bent, namelijk het verlenen van zorg.

Bij Elanza betaal je geen bemiddelingskosten, het platform is voor jou gratis in gebruik! Daarnaast maakt Elanza ook automatisch je facturen aan!

Wij zoeken zorgverleners voor :

 • Omgeving Rotterdam / Ridderkerk
 • 4 40 uur, 1 7 dagen per week
 • Helpende+ en NIV 3IG
 • Ben jij een verantwoordelijke, communicatief sterke zzp’er met een passie voor de zorg? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te horen wie jij bent en wat jij zoekt.

  Bij een match nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en helpen we je graag bij de start op ons platform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier