Projectmanager Werktuigbouw
Unica
Zwolle
6 dagen geleden

Jouw uitdaging

als Projectmanager Werktuigbouw

Als projectmanager werktuigbouw werk je in een technische commerciële rol. Je bent organisatorisch, technisch en financieel verantwoordelijk voor multidisciplinaire bouwprojecten met een innovatief en duurzaam karakter.

Daarnaast motiveer je op inspirerende wijze het projectteam en stuur jij hen aan.

Als projectmanager draag je vanaf de start van het project zorg voor de engineering en realisatie van de werktuigbouwkundige installaties van onze multidisciplinaire bouwprojecten.

Je werkt intensief samen met de andere disciplines binnen het project. Samen zorg je voor een goed ontwerp en perfecte uitvoering.

Tijdens de tenderfase van het project geef je jouw input op het project als het gaat om de uitvoering. Na gunning van het project aan Unica draag jij de verantwoordelijkheid voor de bouw van alle werktuigbouwkundige installaties.

Uiteraard zie je tijdens de uitvoering toe op de veiligheid op de bouwplaats. Als projectmanager informeer je de interne organisatie correct en tijdig op alle niveaus over de status van het project.

Daarnaast onderhoud je goed contact met de opdrachtgever en bent daardoor in staat om samen met de opdrachtgever binnen de kaders van het project te blijven.

In deze rol werk je samen in een hecht klantteam waarbij het resultaat voorop staat. Jouw inbreng hierbij is erg belangrijk.

We vinden jouw ideeën over hoe we werken en hoe het nog beter kan van grote waarde. We zeggen bij Unica ook niet voor niets : Samen maken we de toekomst!

Jouw team

Bij het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost in Zwolle werken zo’n 25 medewerkers vol trots aan mooie projecten voor Unica.

We verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen. Door onze brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken we van elk project een succes.

Een goed voorbeeld daarvan is de Sint Maartenskliniek waarvoor we innovatieve operatiekamers hebben ontwikkeld. Elk project is een team-effort en bij elk project streven we naar een duurzame relatie met onze klant.

Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Vanuit het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners.

Wat biedt Unica jou?

 • Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening;
 • onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Winstdelingsregeling
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
 • Lease-auto die je ook privé mag gebruiken
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Als projectmanager werktuigbouwkunde heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je gedreven en in staat om een projectteam te motiveren en te inspireren.

  Daarnaast vragen we van jou :

 • Afgeronde hbo-opleiding richting werktuigbouw en installatietechniek
 • Tenminste 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Kennis van UAV-gc contractvorming is een pre
 • Gericht op een continu verbeteringsproces.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier