Delivery Manager IT Infrastructuur
Translink
Amersfoort, UT, NL
2 dagen geleden

Opleiding : Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde of IT

Ervaring : Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van service- of deliverymanager

Kennis : Performance management in een IT-omgeving

Persoon : Sterk analytisch, initiatiefrijk en een teamspeler

WAT JE GAAT DOEN?

Als Delivery Manager ben jij het gezicht van onze infrastructurele dienst(en) richting onze klanten (OV-vervoerders) en externe leveranciers.

De IT-infrastructuur bevat private + public cloud en alle generieke componenten waarop de verschillende applicaties voor zowel de OV-chipkaart als OVpay draaien.

Je maakt afspraken, zodat de resultaten en de kwaliteit (SLA’s) worden behaald, binnen de gestelde kosten. Je denkt zowel technisch als functioneel mee met de klant, zodat je vraag en aanbod op elkaar kunt laten aansluiten.

Jij bent de brug naar onze OV-klanten en zorgt ervoor dat zij betrokken worden en op de hoogte zijn van de huidige, betrouwbare performance en van de nieuwe ontwikkelingen.

Onze klanten zijn voor hun dienstverlening aan reizigers afhankelijk van een stabiele en betrouwbare infrastructuur. Jij houdt regie op de infrastructuur achter de operationele dienstverlening (zoals de transactieverwerking en het automatisch opladen van je OV-chipkaart) en daarnaast ben je nauw betrokken bij nieuw op te zetten projecten.

Je bent de opdrachtgever voor vernieuwingsprojecten op IT-infrastructuur gebied en je geeft projectplannen (mede) vorm en bewaakt zowel ontwikkeling als operatie.

Dat zijn belangrijke onderdelen waarmee je deze functie tot een succes maakt.

Je belangrijkste taken in deze functie zijn :

 • Contractmanagement met de betrokken IT-leveranciers, tactisch en operationeel.
 • Het achterhalen van de klantbehoefte en maakt passende afspraken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de infrastructuur.
 • De kwaliteit van de dienstverlening en dat de infrastructuur technisch in orde is. Bij vernieuwingen betrek je de juiste specialisten.
 • Het realiseren van wijzigingen en verbeteringen die leiden tot een betere, stabielere en bij voorkeur goedkopere dienstverlening aan onze klanten.
 • Translink levert aan haar klanten en reizigers een groot aantal diensten op het gebied van transactieverwerking, OV-chipkaarten, informatievoorziening en serviceverlening.

  Je werkt samen met collega’s die specialist zijn op het gebied van servicemanagement, IT en architectuur. Jij rapporteert aan en werkt intensief samen met de Manager Operations.

  WIE ZOEKEN WE?

 • Je bent sterk analytisch, initiatiefrijk en vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team.
 • Je bent in staat om andere teams functioneel aan te sturen en taken te delegeren.
 • Bij Translink kenmerken medewerkers zich door hun klantgedrevenheid, resultaatgerichtheid en een fijne samenwerking.
 • WAT ZIT ERIN JOUW TAS?

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde of IT.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van service- of deliverymanager.
 • Ruime ervaring met het opstellen van SLA’s en performance management.
 • Ervaring met contractmanagement, bij voorkeur met managed service leveranciers.
 • WAT BIEDT TRANSLINK JOU?

  Als Delivery manager krijg je een uitdagende baan waarbij je een actieve bijdrage levert aan de transitie naar de nieuwe wereld van betalen in het OV : OVpay .

  Met OVpay bieden we de reiziger meer mogelijkheden om in- en uit te checken en te betalen in het OV. In deze functie werk je nauw samen met je collega’s aan een innovatief product van maatschappelijk belang.

  We bieden een functie voor 40 uur per week, waarbij je flexibel kunt werken.

  Bij Translink staat de reiziger centraal bij alles wat we doen. Om dit te realiseren is Translink zelf ook een wendbare en flexibele organisatie en daarom bieden we veel ruimte voor ontwikkeling.

  Zelf regie hebben op je arbeidsvoorwaarden, ook dat past bij onze visie. Je kunt daarom een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf invullen.

  Daarvoor is een budget beschikbaar boven op je brutosalaris. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor opleidingen, coaching of extra vakantie- of verlofdagen.

  Je maandsalaris ligt, afhankelijk van jouw ervaring, tussen de €4.000,- en €5.000.

  IS DEZE VACATURE OP JOUW LIJF GESCHREVEN?

  Solliciteer dan snel! Vragen? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Gertjan van Swieten voor meer informatie : 06 1042 9505 of gertjan.

  van.swieten translink.nl

  In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens op het moment dat je solliciteert.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier