Onderhoudsmonteur machines / installaties
Carrière uitzendbureau
Lisse, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie

Op deafdeling Engineering worden de telmachines en lijnen ontworpen entot in detail uitgewerkt. Wanneer er een aanvraag voor een projectbinnenkomt, wordt er door het engineeringsteam een voorontwerpgemaakt op basis van de gewenste (klant)specificaties.

Zodra hetvoorontwerp overgaat in opdracht, gaat de project engineer samenmet het engineeringsteam de opdracht tot in detail uitwerken zodatdeze uiteindelijk overgedragen kan worden aan deproductieafdeling.

Zodra de sales engineer alletechnische informatie bij de klant heeft verzameld, bepaalt hijsamen met jou de keuze van de machine.

Vanaf hier ga je als projectengineer de lay-out tekenen en bedenk je samen met de Electrical-en de Software design engineer oplossingen voor de gesteldevraagstukken, je laat testen uitvoeren en maakt een urenplanning.

Zodra de aanvraag opdracht wordt ga je als Project engineer detaken verdelen onder jezelf en het engineering team, je controleertde voortgang en coördineert de onderlingesamenwerking.

Over hetbedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd inLisse. Zij zijn gespecialiseerd in tel- en verpakkingsoplossingenvoor diverse industrieën over de hele wereld.

Jehebt een HBO diploma Werktuigbouwkunde of MBO Werktuigbouwkunde metwerkervaring. Ook heb je ervaring in de machinebouw én ruimeervaring met het opstellen en controleren van detail tekeningen vanconstructies.

Het is een pluspunt als je de richtlijnen en regelsbinnen de farmaceutische industrie kent. Ook begrijp je desamenhang tussen de drie engineeringsgebieden : mechanica,elektronica en software.

Tenslotte ben je goed in schakelen enprioriteiten stellen.

 • Salaris conformCAO
 • 7 doorbetaalde feestdagen perjaar.
 • Eenpensioenregeling.
 • 8%vakantiegeld
 • Wekelijkseuitbetalingen.
 • Kans op een vast contract bijgoed functioneren.
 • Een standaard werkweek van38 uur.
 • Een goedewerksfeer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier