Technical Consultant – Workspace – CAM IT Solutions
KPN
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Jouw grootste impact

Samen met je collega’s ben je technisch verantwoordelijk voor de realisatie van vernieuwingen en het stabiel houden van de CAMCUBE.

In jouw rol als Technical Expert heb je de technische projectleiding. Je bent verantwoordelijk voor het continu bewaken en verbeteren van de infrastructuur architectuur van en bij klanten op locatie.

Daarnaast kan je goed een vertaalslag maken tussen wat de klant wil en wat er technisch allemaal mogelijk is. Je denkt mee over technische ontwikkelingen en kijkt of er nieuwe producten of oplossingen zijn om binnen onze architectuur te implementeren.

Daarbij heb je een adviserende rol als het gaat over technische oplossingsrichtingen, risico’s en knelpunten.

Verder kunnen jouw collega’s altijd bij jou terecht met complexe vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Tot slot ben je naast vraagbaak een goede sparringpartner voor je collega engineers en informeer je de consultants over de mogelijke oplossingen.

Je werkt voor verschillende klanten tegelijkertijd, vier dagen per week, vooral op klantlocatie. De vijfde dag is een interne dag met ruimte voor platformontwikkeling, training en opleiding en benodigde overleggen

Jouw rol als...

Als CAM MER werk je samen met je collega’s in vaste klantteams aan de implementatie van ons platform bij onze ziekenhuizen.

Zodra het platform staat, zorg je er samen voor dat het platform bij de klant optimaal blijft presteren. Onze CAM CUBE maakt gebruik van technieken zoals bijvoorbeeld VMware Vsphere, NSX en VMware Horizon en Workspace One.

Wat breng jij ons?

 • Je hebt ruime ervaring, meer dan 8 jaar, en actuele kennis op het gebied van de Citrix Suite in combinatie met Ivanti (Res) of je hebt ruime ervaring met VMware Horizon, Vmware DEM en Workspace One.
 • Vanuit je hbo-werk- en -denkniveau beschik je over goede analytische vaardigheden. Je overziet het grotere geheel en reageert voortijdig op mogelijke veranderingen.
 • Je hebt ervaring in het werken met complexe infrastructuren en architecturen.
 • Je bent gedreven om je verder te ontwikkelen, hebt een dienstverlenende instelling en bent communicatief vaardig.
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT.
 • Als je ervaring hebt met IT in de zorgsector (ziekenhuizen en zorginstellingen) is dat een absolute pre.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Wie zijn wij?

  Om bij ons te komen werken heb je de CAMFIT (of CAMFACTOR) nodig. Dit betekent niet dat je iedere dag in een paarse outfit op het werk hoeft te komen, maar je bent wel van nature hulpvaardig, sociaal, proactief en je vindt het belangrijk om het beste uit jezelf en anderen te halen.

  CAM is een serviceorganisatie en provider van een eredivisie’ platform genaamd de CAMCUBE. Dit platform implementeren en beheren wij in de Healthcare branche bij ziekenhuizen en zorgorganisaties.

  Ons platform is een zelf-ontwikkeld private cloud infrastructuur in een Pop (koop) of PaaS (huur) variant. Wanneer je voor CAM kiest, kies je voor werken met Enterprise oplossingen en Enterprise omgevingen.

  Het technische niveau ligt hoog, de lijnen zijn kort, waardoor er snel gereageerd kan worden op de veranderende markt.

  Wat krijg je ervoor terug?

  Als CAM MER ben je onderdeel van onze bijzondere organisatie, waar wij trots op zijn. Bij CAM draag je echt bij aan de zorg.

  Uiteraard bieden wij daarbij :

 • Een meer dan prima salaris.
 • Een flexibel arbeidsvoorwaarden systeem, ruilen in dagen, vakantie en bonussen.
 • Goede pensioenregeling voor de oude dag.
 • Een (elektrische) leaseauto die je zelf mag uitzoeken.
 • Een laptop en telefoon die je zelf mag kiezen (CYOD).
 • Een mooie combinatie tussen werken bij de klant, vanuit huis en vanuit ons kantoor in Amersfoort.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, soft skills en zeker ook technische certificeringen.
 • CAM IT Solutions is een deelneming van KPN, met eigen arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor vind je in het KPN pand in Amersfoort op de 9e verdieping.

  Het salaris voor deze functie op basis van een 40-urige werkweek ligt tussen de €3.900,- en €5.800,- bruto per maand. De functie is voorlopig ingeschaald in schaal 10 van de KPN CAO.

  Solliciteer nu!

  Heb je interesse, stuur dan je CV of Linkedin profiel naar . Heb je vragen? Stuur ons even een mailtje of neem contact op met CAM via 030-6005030.

  Draag een kandidaat aan!

  Ken je iemand die voldoet aan ons profiel? Draag je kandidaat en kom in aanmerking voor een referralbonus van €2000,- bruto.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier