(Junior) Logistics Operations Officer
Page Personnel
Rotterdam, Zuid Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Uitdagende positie als Logistics Operations Officer. Internationale handels organisatie in een uitdagende branche met veel marktontwikkelingen Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een internationale handelsorganisatie in grondstoffen, gevestigd in het centrum van Rotterdam.

Kenmerkend voor de bedrijfscultuur is de Rotterdamse no nonsense mentaliteit binnen een internationale omgeving en persoonlijke ontwikkeling van de mensen.

Momenteel zijn zij op zoek naar een Logistics Operations Officer voor het logistieke team die de trading afdeling ondersteund met de alle vormen van logistiek (Wereldwijd verschepen van het product, documentatie, etc).

Beschik jij over een hbo opleiding in logistieke richting, stage ervaring en of affiniteit met scheepvaart en op zoek naar een uitdaging waarin je jezelf ontwikkelen op zowel op zakelijk als persoonlijk vlak?

Dan zijn zij wellicht op zoek naar jou! Omschrijving Coördineren en plannen van transporten Opmaken van logistieke documentatie Controleren van LC's, verzekeringsdocumenten, etc Contact onderhouden met interne en externe stakeholders Het oplossen van de dagelijkse problematiek Profiel van kandidaat Minimaal een hbo afgeronde Hbo opleiding Afiiniteit met Scheepvaart Goed om kunnen gaan met werkdruk Beschikt over de Rotterdamse no nonsens mentaliteit Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels Je bent een echte team speler die zich in een dynamische werkomgeving goed staande weet te houden Aanbod -

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier