Chauffeur Bakwagen
Careermaker Rotterdam Logistiek
Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Je start vroeg in de ochtend vanaf je standplaats je werkdag. Van de transportcoördinator ontvang je de route voor deze dag.

Met een vrachtwagen vol goederen ga je één voor één je klanten af om hun voorraad weer bij te vullen. Je laadt vaak zware goederen uit, dus het is belangrijk dat je in goede conditie bent.

Dan is het moment daar : je moet met de vrachtwagen keren in één van de smalle straatjes van de drukke stad. Als jij moeiteloos de vrachtwagen in z’n achteruit zet en met een mooie lus weet uit te steken, ben je geknipt voor de functie als distributiechauffeur.

Op de rustige momenten werk je je administratie bij zodat onze opdrachtgever weer helemaal up to date is.

 • Rijbewijs C
 • In bezit van het chauffeursdiploma CCV-B en code 95
 • Digitale chauffeurspas
 • Ambitie om CE rijbewijs te halen
 • Flexibele instelling
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast een prettige werksfeer in een echt familiebedrijf zal je voorzien worden van uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer.

 • Een salaris : tussen de €2000 - €2400 per maand op basis van 40 uur per week (dit is exclusief toeslagen voor oa. de nachtdienst);
 • Reiskostenvergoeding : €0,19 cent per kilometer;
 • Bij goed functioneren krijg jij na 6 maanden een direct contract bij de opdrachtgever.
 • Sollicitatieprocedure

  Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

  Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we de mogelijkheden, jouw wensen en ambities. Indien dat van beide kanten bevalt, plannen we een gesprek voor je in bij onze opdrachtgever om de organisatie beter te leren kennen.

  Daarna stap je zelf een dag achter het stuur van de vrachtwagen om jouw rijvaardigheden te laten zien. Kun jij je volledig vinden in het profiel van deze functie?

  Solliciteer! Meer informatie over de vacature? Neem dan contact met mij op via het telefoonnummer : 010-751 9000. Mailen mag natuurlijk ook.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier