Twee docenten/onderzoekers Vehicle Powertrain
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Arnhem
3 dagen geleden

Het instituut HAN Automotive als onderdeel van de Faculteit Techniek- heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de (internationaal) beschikbare kennis over Automotive toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid.

Dat gebeurt via de Bachelor en Master opleidingen. Op dit moment volgen er in de Bachelor circa 900 studenten het onderwijs, onder wie circa 300 internationale studenten in de Engelstalige variant.

De Master is volledig Engelstalig. Onderzoek, testen en opleidingen zijn nauw met elkaar verbonden, in samenwerking met het lectoraat HAN-

Automotive Research (AR). HAN Automotive werkt in het Automotive Center of Expertise (ACE) samen met Fontys Automotive, Hogeschool Rotterdam Automotive en met toonaangevende Nederlandse Automotive bedrijven.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van onderwijs en het doen van praktijkgericht onderzoek.

Daarbij voer je de volgende taken uit :

 • je ontwikkelt, verzorgt en toetst onderwijs vanuit moderne werkvormen waarin de verschillende beroepstaken en de daaraan gekoppelde competenties van de Automotive engineer centraal staan.
 • je begeleidt studenten in diverse fasen van de opleiding van de bachelor en de master.
 • je denkt mee over aansprekend en vernieuwend onderwijs en draagt bij aan organisatie- en vernieuwingstaken.
 • je ontwikkelt en onderhoudt contacten met relevante personen en organisaties in het werkveld.
 • je draagt bij aan organisatiestaken en levert samen met je collega’s een bijdrage aan innovatie, kennisontwikkeling en kenniscirculatie in het onderwijs en de beroepspraktijk.
 • Het takenpakket omvat onderwijs en onderzoek op niveau van propedeuse tot en met afstuderen op één of meer van de volgende onderwerpen :

 • Powertrains in brede zin.
 • Hybride en elektrische voertuigen.
 • Schadelijke emissies en maatregelen om deze emissies te verminderen, inclusief nabehandeling en kalibratie.
 • Invulling van het takenpakket geschiedt in overleg.

  Wat zijn je kwaliteiten?

  Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt een passie voor onderwijs en onderzoek. Je hebt bij voorkeur een afgeronde mastersdegree op het gebied van (automotive) engineering.

  Maar we nodigen ook uitdrukkelijk een hbo-er met relevante werkervaring uit om te reageren.

  Je wordt lid van een team van docenten / onderzoekers en bent dus uitstekend in staat tot samenwerken. Je bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.

 • Affiniteit met leerprocessen en omgang met jong volwassenen strekt tot aanbeveling. Een didactische aantekening is prettig, maar niet per se noodzakelijk;
 • die kun je ook on the job behalen. In verband met de internationale Engelstalige opleidingsvariant is een goede Engelse taalvaardigheid gewenst.

  Het hebben van een breed netwerk op het gebied van Electrical Powertrains of Internal Combustion Engines is een extra plus.

  Wat bieden wij?

  Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor één jaar.

  Afhankelijk van de definitieve functie-inhoud en je ervaring word je aangesteld als Hoofddocent niveau 2 of Docent niveau 1.

  Het bruto maandsalaris als Hoofddocent 2 bedraagt maximaal € 5.564,23 (cao-hbo schaal 12) en als Docent 1 maximaal € 4.892,31 (cao-

  hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

  Meer informatie?

  Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Mesman, hoofddocent, PH.Mesman han.nl. Voor algemene informatie kun je contact opnemen met René Tönissen, Instituutsdirecteur, M 06-

  10 96 18 20 of via Rene.Tonissen han.nl.

  Heb je belangstelling?

  Herken je je in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op onderstaande link om te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

  Je kunt je motivatiebrief richten aan de heer R. Tönissen. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kun je contact opnemen met mevrouw L.

  Kuipers, Medewerker Resourcedesk, M 06-55 24 06 83.

  Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 • LinkedIN
 • Send to Facebook
 • Print
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier