Adviseur Watersysteem
Werkenbijtauw
Utrecht
5 dagen geleden

Adviseur Watersysteem

 • Utrecht,Rotterdam,Eindhoven,Deventer,Assen,Amsterdam
 • Senior,Medior
 • Tauw is op zoek naar een ervaren en marktgerichte (senior) adviseur met een groot netwerk in de waterwereld. Je standplaats wordt in goed overleg bepaald (flexwerken is mogelijk).

  Je rol

  Als adviseur watersysteem beslaan je inhoudelijke werkzaamheden onder andere het uitvoeren van knelpuntenanalyses en het bepalen van oplossingsrichtingen van vraagstukken in het watersysteem.

  Dit kan betrekking hebben op zowel het fysieke systeem als op beleidsmatige vragen. Je voert regelmatig het project- en procesmanagement uit.

  Als adviseur draag je niet alleen bij in watersysteemprojecten, maar ook in integrale projecten. Je voelt je thuis in multidisciplinaire projectteams.

  Je hebt affiniteit met de vraagstukken die leven bij onze klanten (vooral waterschappen, provincies, Rijkswaterstaat en gemeenten) en je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen bij deze overheden.

  Hierdoor ben je in staat om complexe materie op begrijpelijke wijze over te brengen naar de klant. Ook weet je klantvragen te vertalen naar passende projectvoorstellen.

  Jouw kennis beslaat de volledige breedte van het vakgebied, mede hierdoor ben je in staat om kansen in de markt te signaleren en te verzilveren.

  Daarbij schakel je moeiteloos tussen inhoud en proces.

  Je profiel

  We vragen een relevante opleiding op wo / hbo-niveau en gedegen kennis en inzicht van watersystemen. Bij voorkeur heb je ruime werkervaring (6 tot 10 jaar) als adviseur met beleidsmatige vraagstukken en planvorming op het gebied van water.

  Je hebt een natuurlijke drive om (pro)actief werk te halen uit je eigen netwerk en hebt hierin aantoonbare ervaring. Daarnaast kun je je vinden in onderstaande kenmerken :

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Passie voor het vak
 • Teamspeler
 • Commerciële instelling
 • Wat Tauw jou biedt

  We bieden je een inspirerende werkomgeving en uiteraard een marktconform salaris. Verder biedt Tauw goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tauw hecht veel belang aan de verdere ontwikkeling van jouw talenten, dus we zullen je op alle fronten ondersteunen om succesvol te zijn.

  Je werkomgeving

  Advies- en ingenieursbureau Tauw biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

  In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau.

  Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streeft Tauw in al zijn adviezen naar duurzaamheid : 'sustainable solutions for a better environment'.

  Als adviseur watersysteem ben je werkzaam binnen de Business Unit Water en Ruimtelijke Kwaliteit. Je hebt de ambitie actief bij te dragen aan het Tauw-

  concept Het Watersysteem van de Toekomst’ en daarmee de ontwikkeling van dit vakgebied binnen Tauw.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier