woonbegeleider
Randstad
ZOETERMEER, NL
5 dagen geleden

Wil jij graag ervaring opdoen als in de gehandicaptenzorg? Je staat bij je omgeving bekend als enthousiast, iemand waarop je kan bouwen echter heb je nog niet zoveel ervaring.

Toch wil je graag met jouw (minimaal) mbo niveau 3 in de welzijn sector aan het werk in de gehandicaptenzorg. Deze sector zit namelijk bij jou in de bloedbanen, dan hebben we jou wat te bieden!

Voor onze opdrachtgever zijn wij vanuit randstad zorg op zoek naar begeleiders voor verschillende groepen (agressie, verzorgend, autisme, psychiatrie enz.

En de mogelijkheden zijn eindeloos. Vast in dienst bij de opdrachtgever, detachering via randstad of je kunt in de flexpool bij verschillende organisaties aan het werk.

Stevig in je schoenen staan en kunnen relativeren zijn een must als woonbegeleider. Je zult een aantal specifieke trainingen en cursussen krijgen samen met coaching om jezelf te (blijven) ontwikkelen.

Is daarnaast het verzorgende gedeelte ook een passie, dan ben jij de ideale kandidaat.

Het mooiste wat je terugkrijgt zijn de successen die je als woonbegeleider samen met de cliënten boekt. Je zult intensief en vaak één op één met cliënten samenwerken.

Denk aan begeleiden bij samen doen van activiteiten die leiden tot een zinvolle invulling van begin tot eind van de dag.

Met de cliënt wordt gewerkt aan ontwikkeling van zelfzorg, zorg voor de omgeving, werk / scholing en vrije tijd. Denk bij deze activiteiten ook aan huishoudelijke werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou :

 • mbo diploma bestemd voor de gehandicapten zorg (minimaal niv.3)
 • bekwaam met adl handelingen en / of agressie (verbaal en fysiek)
 • gemotiveerd en behulpzaam
 • Wat bieden wij :

 • scholing (cursus medicatie, agressie, bhv, tilliften enz.)
 • salaris is conform fwg 35, cao gehandicaptenzorg
 • contract; op basis van detachering of contract bij de klant
 • flexibiliteit; mogelijk om losse diensten te werken zonder urencontract
 • vergoeding vog
 • We kijken ernaar uit om samen met jou nog meer mensen de zorg te bieden die zij verdienen!

  Na je online sollicitatie zal er telefonisch contact plaatsvinden om nader kennis te maken. Tijdens de persoonlijke intake zullen de laatste dingen besproken worden zodat je met een goede voorbereiding je eerste werkdag kunt starten als woonbegeleider.

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Nieuwlaat, Marvin

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier