Projectapotheker
Projectapotheker
Den Helder, Netherlands
12 dagen geleden

Ben je communicatief sterk en ben je innovatief ingesteld? Lees dan verder. Het team van de poliklinische apotheek van Noordwest Ziekenhuis, locatie Alkmaar, is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van :

De functie

Medio 2018 zal ons ziekenhuis live gaan met een nieuw EPD (Chipsoft / Hix). Farmacie is een belangrijk onderdeel in het implementatietraject met de focus op o.

a. de modules VTGM, poliklinische apotheek, cytostatica en toedieningsregistratie.

De apotheek van het ziekenhuis is actief op alle klinische en poliklinische vakgebieden. Veel nieuwe ontwikkelingen zijn gaande of worden ingezet.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding bij opname & ontslag, introductie van Omnicell in de geneesmiddelenlogistiek en de invoering van het EPD HiX met diverse apotheekmodules en Zorgstarter voor de ondersteuning van de overheveling van dure geneesmiddelen.

Als projectapotheker verricht je werkzaamheden in de poliklinische apotheken van zowel Alkmaar als Den Helder. Je ondersteunt de werkgroep poliklinische apotheek van HIX met de implementatie van het systeem op de werkvloer.

Je bent vraagbaak voor assistenten met ad hoc vragen over het nieuwe apotheek systeem en vakinhoudelijke vragen. Je ondersteunt de poliklinische apotheker op locatie met de dagelijkse werkzaamheden.

Wij vragen van een projectapotheker

 • een voltooide opleiding tot apotheker
 • affiniteit met ICT
 • bereidheid om op meerdere locaties te werken
 • enige werkervaring is een pre!
 • Wie ben jij?

  Als persoon ben je communicatief vaardig, zelfstandig en weet je anderen te motiveren tot verandering en het behalen van gestelde doelen.

  Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.

  Wij bieden

 • een uitdagende functie in een complexe en inspirerende organisatie
 • je een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max € 5.154,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 65)
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness
 • nauwelijks files rond Alkmaar / Den Helder
 • De afdeling

  De nog steeds groeiende apotheek van Noordwest is een combinatie apotheek van poliklinische en klinische farmacie over 2 locaties.

  De apotheek is een dynamische afdeling met een hoog servicelevel.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-

  specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo’n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland.

  Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een verzorgingsgebied met ruim 600.000 inwoners. Door Elsevier zijn wij onlangs benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland.

  Ben je enthousiast?

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier