Gezocht: ervaren Bedrijfswagentechnicus voor een groot A merk!
Regiodienst
Uithoorn, Netherlands
8 dagen geleden

Introductie

Voor een bekend A merk binnen de automotive branche is Regiodienst opzoek naar een bedrijfswagenmonteur met APK bevoegdheid.

Het bedrijf verricht zowel het onderhoud, reparaties als keuring aan lichte en zware bedrijfswagens. Ben je handig, heb je een passie voor vrachtwagens en ben je bereid om je verder te ontwikkelen?

Dan is Regiodienst opzoek naar jou! Stuur vandaag nog je CV naar ons toe, en wie weet ga je binnenkort aan de slag bij dit A merk!

Organisatie

Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om service en heeft door de jaren heen een groot vast klanten bestand gekregen.

Het bedrijf heeft op dit moment 4 vestigingen in de randstad waar ongeveer 100 medewerkers werkzaam zijn. Op dit moment maakt de organisatie een grote groei door en gaan er een aantal monteurs na soms wel 40 jaar trouwe dienst met pensioen.

Hierdoor zijn ze opzoek naar versterking van het team op de verschillende vestigingen.

Functie

Als bedrijfswagenmonteur kom je te werken in een professioneel team van monteurs binnen en werkplaats die aan alle moderne eisen voldoet om veilig je werk te kunnen doen.

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de verschillende bedrijfswagens en eventueel vrachtwagens.

Het is jouw taak om zelfstandig een diagnose te stellen bij technische storingen en deze te rapporteren aan de serviceadviseur.

Ben je in het bezit van je APK papieren? Dan zal het uitvoeren van keuringen, het opstellen van de rapportage en een advies geven aan de klant zeker tot je werkzaamheden behoren.

Functie eisen

Regiodienst verwacht van je :

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding MBO BAT of EBAT;
 • Je beschikt over APK I en Tacho of bent bereid deze te halen;
 • Je bent sociaal, staat positief in het leven en hebt een collegiale en klantvriendelijke instelling;
 • Bent in het bezit van een B rijbewijs (MUST) en C rijbewijs (PRE)
 • Minimaal 1 jaar ervaring;
 • Woonachtig in een straal van 40 km van Uithoorn;
 • Je kunt zelfstandig op de werkplek komen.
 • Aanbod

  Bij de opdrachtgever kan je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kom je te werken binnen een professioneel team van monteurs, een schone werkplaats die is uitgerust met alle materialen.

  De opdrachtgever hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers, het milieu en goed arbeidsomstandigheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier